promisiuni desarte!
Imi pare rau ca am facut anuntul pe Forum ieri seara, fiind convinsa ca dl.Catalin Apostolul se va tine de cuvant.
N-au aparut cele 4 sau macar 2 din poeziile trimise de Nicusor la redactia revistei Formula As. A aparut intradevar pe doua pagini o poveste despre tatal lui Nicusor si o poezie care de fapt nu-i apartine lui Nicusor.
Acum doua saptamani, am reusit sa iau legatura in Bucuresti cu dl.Apostolul care ne-a promis ca pe data de 3 dec.2010 ( sau peste o saptamana ), vor aparea doua din cele patru poezii trimise, una din poezii fiind compusa special Sfantului Nicolae, protectorul a 33 de ani al "Poetului din gara Sinaia ". Am insistat sa se incerce sa apara pe data de 3 dec.2010 ca sa fie ca un cadou de ziua onomasticii- SFANTUL NICOLAE-
Sunt profund dezamagita, trista ca nu i s-a implinit aceasta dorinta tanarului poet. De ziua onomasticii, speram ca merita acest lucru!
Pacat!
Sa ma iertati cei care ati cumparat revista la indemnul meu, chiar speram sa apara niste poezii in aceasta revista, pentru a-i mangaia sufletul trist al poetului si un cadou simbolic mai potrivit, nici ca se putea!