View Single Post
Vechi 02.12.2010, 23:49:49
valentin.viliga's Avatar
valentin.viliga valentin.viliga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2008
Locație: arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eu_rationez Vezi mesajul
stii f bine la ce ma refer.

pavel din pacate a fost un frustrat, care a transat urat si foarte decisiv ce drepturi si indatoriri are fiecare, care a ars biblioteca din alexandria pe motiv ca stiinta e o erezie, la sfatul caruia au fost nenumarate crime si rascoale urate purtate de catre drept-credinciosi impotriva evreilor si arabilor din oras, si care a ordonat ca femeia sa fie tacuta si sa stea acasa pentru ca avea el o rafuiala personala cu hypatia, cea mai inteleapta si virtuasa femeie din lume la acea vreme,, dar care refuza sa treaca la crestinism. o crima oribila de care se dezice si biserica actuala.
mai era unul cu care facea echipa buna , chiril. toti oficialii orasului au fost fortati si santajati cu sabia sa se crestineasca.

pe astia mi-i dai tu exemplu de sfintenie si de urmat? acestia sunt oameni intru hristos? pe ce te bazezi?
fanaticii v-au distrus aparatul critic de tot?
prietene care spui tu ca rationezi, confunzi personajele si te mai si documentezi din filme gen agora
Pavel nu a fost contemporan nici cu Chiril nici cu Hypatia, iar biblioteca nu a fost incendiata de crestini ci de arabi vreo 200 de ani mai tarziu dupa episodul cu Hypatia, care nu a fost ucisa la ordinul expres al lui Chiril, iar oficialii nu s-au crestinat de frica lui Chiril, caci oficialii imperiului roman de rasarit erau alesi dintre crestini dinainte de anul 400. Asa ca inainte de a posta aici ceva documenteaza-te frate inainte de a vorbi, desigur poate vei spune si ca au omorat-o pe Hypatia deoarece sustinea ca pamantul era plat si se invarte in jurul Soarelui, ce sa zic traiasca agri-cultura facuta pe goagal si cu bibliografie de la filmul Agora, un film bun de aventura...Rachel Weiss a jucat chiar bine rolul Hypatiei...dar de aici pana la a postula ca adevaruri irefutabile ceea ce s-a prezentat in film e cale lunga

Daca imi arati un citat din scriptura sau sfintii parinti care spune ca stiinta e erezie, eu mananc scriptura si opera acelui sfant parinte care spune asta

Last edited by valentin.viliga; 02.12.2010 at 23:52:14.
Reply With Quote