View Single Post
Vechi 02.12.2010, 17:50:56
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit salut,ai2

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
1. O pretentie absurda.
De ce crezi ca religia isi pierde din importanta pe masura ce devii mai rational? Copii sunt victime facile pentru religie. Daca religie e atat de buna si, mai ales, are in spate un zeu perfect, de ce trebuie inoculata la o varsta lipsita de aparare? De ce trebuie sa foloseasca idei demne de Capra cu trei iezi ca sa convinga copiii? Pana si un om matur abuzat suficient de mult o ia razna, daramite copii cand aud de iad sau perversiunile din Biblie (ciudat cum Traditie nu a luat atitudine impotriva promovarii pervesitatilor din Biblie). Chiar vrei sa incurajezi asa ceva?
2. implinirea legii lui D-zeu poate insemna crima. Ti se pare ok? Mi-e groaza sa ma gandesc ce se intampla daca D-zeu iti sopteste sa-ti omori copiii pentru ca nu au fost cuminti.
3+4 daca nu stii nu mai emite judecati de valoare cu atata certitudine. Vezi 1 de ex.
5. D-zeu, ca orice idee relativa, daca nu evolueaza, moare. Exact ce se intampla in societatea zilelor noastre. Boboru' a simtim nevoia unui upgrade si a creat noul testament. Acum tineti cu dintii de niste legende grecesti vechi de 2000 de ani. Evident nu o sa credeti ce spun. Mai degraba secularizarea e planuita de masonii reptilieni evrei homosexuali atei (samd vezi discursurile lui Vadim).
6. Daca omul exista ca sa-l slaveasca pe D-zeu atunci si omul si D-zeu si-au ratat menirea. Acuma pe bune, tu sa fi fost fiinta superioara chiar aveai nevoie sa-ti creezi laudatori? Faci un univers intreg dar nu poti fara laudatori? Inexprimabil!
si consideri oamenii credinciosi, irationali,iar cei ce nu cred in existenta unui zeu,plini de ratiune,interesanta idee.imi cer scuze ca imi exprim convingerile si nu stiam ca tu faci parte din comitetul de cenzura,in viitor voi fi mult mai atent.
care ar fi menirea omului pe pamant?sa aiba copii?sa munceasca?murind,omul nu se mai bucura de nimic deci viata a fost in van.e bn asa.