View Single Post
Vechi 02.12.2010, 14:49:52
ladyanda ladyanda is offline
Banned

Data înregistrării: 18.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Sora, frumoasa explicatia, chiar mestesugit conceputa dar eu sunt mai sarac cu duhul si nu am inteles citeva lucruri .
Uite ,te rog raspunde-mi la aceasta neintelegere :

Dar sa nu uitam intrebarea pe care am pus-o mai sus : ce folos este ca ierti pe un pacatos atita vreme cit ii ti minte pacatul ?

Omul de uitat nu uita.. si dau un exemplu. ti s-a intamplat vreodata ca brusc sa incepi sa fredonezi un cantec din copilarie ce credeai ca l-ai uitat? sigur ca da...

acum sa revin la partea cu iertatul si cu uitatul...

Tii minte pacatul dar nu-l mai vezi ca un pacat ci il vezi cu alti ochi... exemplu... il ierti pe criminal dar nu ai cum sa uiti ce a facut. Nici nu aprobi ce a facut ci pur si simplu te consolezi...

alt exemplu.. il ierti pe cel care ti-a furat iubita in tinerete dar cand il vezi nu uiti ce a facut, doar ca acum cand il privesti nu mai esti afectat

alt exemplu... il ierti pe medicul care ti-a gresit operatia dar cand revezi nu ai cum sa nu uiti ca poate erai sa dai coltul...

Nu ai cum sa uiti ceva ce s-a intamplat..mai devreme sau mai tarziu iti vei aduce aminte... E de ajuns o singura scanteie mica sa-ti aduci aminte..
Victima niciodata nu uita ce i s-a intamplat.. doar calaul uita ce a facut "cand am facut eu asta? " serios asa am facut?" "esti sigur ca eu am facut asta?" " nu se poate sa fi fost eu!", "ma confuzi, nu am fost eu
Reply With Quote