View Single Post
Vechi 01.12.2010, 15:00:18
Monalisa Monalisa is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2010
Implicit

Mi se pare foarte vag ceea ce spui aici, ca sa nu zic o prostie.
Eu am o alta problema. In ultima vreme ii urasc pe toti preotii si simt cum ma bantuie un duh foarte necurat ca va spun sincer ca la foarte multi imi vine sa ... sa nu stiu ce sa le fac! cand vad preoti in sutana am impresia ca-l vad pe dracu' va spun sincer ca simt cum ma bantuie ispitele si nu stiu ce sa fac ca ii detest pe oamenii astia asa cum nu va inchipuiti si mai nou am visuri cum i-as distruge pe indivizii astia; posibil sa fiu posedata de ceva demoni, de fapt, cel mai probabil ma locuiesc ceva duhuri extrem de necurate si e posibil ca trebuie sa fiu exorgizata ca am asemenea ganduri si ii detest asa de mult pe ipocritii astia!
daca imi ziceti ca sa ma spovedesc si sa-mi gasesc duhovnic asa cum aud de sute de ori pe forumul asta, totusi, ala la care ma spovedesc este tot preot; o sa incerc insa daca iar incepe sa ma intrebe detalii despe confratii lui posedati la fel de duhuri satanicesti, cum voi face sa evit intrebarile incomode oare? zic scurt: nu dau nume, nu barfesc dar nu pot sa nu zic alte pacate, nu? simt cum imi pierd sufletul va zic ca ma lupt cu niste ispite zi de zi de nu va puteti inchipui ca mi-e frica sa dau ochii cu indivizii astia ca sa nu zic ceva sa nu fac ceva ca doar abia asteapta vreun motiv de inlaturare a mea, dat fiind ca deja am devenit incomoda pt. satanele in sutane!

oare ce sa fac si care e solutia pt. ca simt ca imi pierd mantuirea, nu mai pot iesi din ispite, simt cum ma iau dracii efectiv si normal ca ma simt tare rau din cauza asta, ma intreb oare ce sa fac. pana acum nu am avut ganduri de sinucidere insa am avut ganduri de ucidere, cum le-as zbura creierii acestor satane in sutane ordinare, de aici deduc faptul ca chiar ca sunt posedata si ca nu se stie care va fi evolutia lucrurilor; oare ce-i de facut?
Reply With Quote