Eu am fost una dintre persoanele care ti-am spus ca a-ti plange de mila nu ajuta prea mult in a-ti schimba viata.
Si nu a fost ceva spus cu rautate,pentru ca a-ti plange de mila poate fi un lucru bun in sensul ca iti descarci sufletul,insa pe termen lung,daca te multumesti doar cu atat si nu actionezi pentru a schimba ceva in tine si in viata ta nu te ajuta prea mult.
Ai extrem de multa furie adunata in tine,impotriva tuturor,daca nu si impotriva ta si a lui Dumnezeu Insusi pentru ca ti-a dat o astfel de viata,este firesc sa fii suparat pe ce ai trait si e dreptul tau sa te eliberezi de ea,dar nu o lasa sa iti otraveasca sufletul si sa nu mai privesti clar ceea ce au sa iti spuna cei din jur,sa ajungi sa te lupti cu toti,chiar si cu tine insuti.
Daca vei dori sa faci ceva la modul real cu viata ta,asta nu se va intampla doar cautand oameni care sa iti cante in struna la tot ce spui si vei intelege ca si parerile diferite te pot ajuta sa vezi lucruri de care inca nu iti dai seama si din care sa poti invata in ideea de a-ti fi mai bine.
|