Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa
Mai dragilor, de ceva vreme am o senzatie din ce in ce mai puernica, ca ceva "big" are sa se iteasca in curand...Acu' daca sad stramb si'mi ascult glasu lu' ratiunea, zic asa :"aiureli dom'le, aiureli"...or', daca sad stramb, da in derectia lu' opusa prima, s'ascult glasu' lu' intuitia, ei bine, imi cam da cu virgula...
Asadar, stimabilor, va pui o'ntrebare simpla, s'anume : Va mai aflati voi vietutori sub soare, in aceasi situatiune ? A ?
P.S.
Nu raspund la provocari lipsite de forma si continut, adicatelea daca ma'njuri,hm, asa poate sa graiesc si io : au !
Comentariile pe tema zvonisticii alarmiste, sunt nule si neavenite, asa ca nu va straduiti sa postati, ca postiti degeaba.
Atacuri la/de la persoana sunt permise si incurajate, chiar.
"Pocneala" peste dintii lu' io este deasemeni admisa, injuraturi, persiflari, etc, sunt permise deasemeni. 
|
Da mi se intampla des acest lucru si ma aflu intr-un impas. Inima spune ceva, ratiunea altceva iar intuitia deasemenea imi da cu virgula. acest lucru se intampla cand nu exista un echilibru intre ele (ratiune, intuitie , suflet)... Si este greu de ales calea de mijloc.
Din proprie experienta iti spun sa-ti asculti instinctul, intuitia sau sa tii cont de ea... indiferent daca ceva big sau small se intampla , datorita intuitiei si al instinctului vei fi pregatit pentru momentul potrivit.
Mie din pacate mi s-a intamplat un episod nefericit pe care l-am intuit demult ca se va intampla aproape ca l-am simtit dar nu stiam cand, unde, pentru ce si cand m-a lovit nu am avut "arme" sa ma lupt.
Ascultati intuitia si fi mereu pregatit