Citat:
În prealabil postat de Penticostalul
Totul este atat de simplu...
Te invidiez frate nutucutule...
"Eu nu am auzit. Si pentru ca eu nu am auzit, nu exista.
Si pentru ca eu nu prea aud, roadele protestantilor sunt zero.
Fiindca eu am ajuns dea binelea surd, credinta voastra este stearpa."
Este simplu.
|
Daca va permiteti sa interpretati dupa bunul plac Sfinta Scriptura, neluind in considerare ceea ce ne invata sfintul apostol Petru: "Aceasta știind mai dinainte că nici o proorocie a Scripturii nu se tâlcuiește după socotința fiecăruia; "- 2 Petru. 1.20, bineinteles ca nu ma mira ca imi pui in gura cuvinte pe care eu nu le-am rostit. Sa nu-ti socoteasca tie Domnul aceasta rautate. Iar pentu ca nu am auzit de roade de-ale voastre, nu cred ca sint in totalitate vinovat. Reprezentantii vostri, cind se discuta cu ei, stiu niste citate invatate pe de rost, dar sint incapabili sa vorbeasca despre roade. Daca dai cautare pe internet, iata ce gasesti:
adventisti: incepe cu nume, misiune, valori-lucruri de baza in marketing. vei gasi aceleasi strategii la banci si firme straine mai rasarite; Leonard Doroftei pe prima pagina, exact ca in reclamele in care apar vedete; nu conteaza daca vedeta foloseste sau nu produsul la care face reclama, ea trebuie sa apara,ca asa-i regula in publicitate. Realizari: lupta impotriva violentei in familie, vizite la penitenciare etc. Personalitati, viata lor, activitate, sefi, ierarhie (cu nume si prenume): NIMIC
penticostali: diverse articole
baptisti: diverse articole
martorii lui iehova: diverse articole
De-a lungul timpului am citit articole pe internet, despre diverse secte si culte, in care la realizari erau trecute "cercetari in nutritie" (mi-am spus ca, probabil, astia erau din aceia care nu mincau carne de porc). Deci, daca nici reprezentantii vostri nu mi-au spus de nici un exemplu de roade, daca nici pe internet n-am gasit si daca si tu, in afara de a-mi pune in gura vorbe pe care nu le-am rostit, tot nu imi dai exemple de roade supranaturale, atunci pentru mine e clar ca sinteti rataciti. Iarta-ma, dar functionati dupa schemele de baza in materie de marketing, PR si publicitate. Si cred ca scopul vostru este unul simplu: zeciuiala.