View Single Post
Vechi 27.11.2010, 12:13:04
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Of, n-am răbdare să citesc atâtea pagini de postări. Aș fi și eu curioasă dacă e Klaus Kenneth e profet mincinos, sau nu. Cea mai potrivită persoană care ne-ar putea spune e Rafail Noica, pe el nu l-am putea contesta. Am citit undeva pe net că ar fi zis că tot ce zice KK e adevărat, dar așa aș putea scrie și eu pe net că am văzut un cal zburător. Motivul pentru care îmi vine greu să zic că KK e un mincinos este poza lui cu Rafail Noica din "Călător pe Pământ românesc". Numai că mă întreb cum ar fi putut o protestantă să vadă îngerii în momentul convertirii lui KK (și cică era cunoscută pt. viziunile ei), protestanții fiind niște puturoși, iar călugării (și chiar ortodocșii simplii) care postesc și se roagă mult nu pot să vadă, decât foarte puțini. Și de ce l-a făcut Dumnezeu pe un profesor să se sinucidă numai ca să aibă KK o slujbă. E o dilemă din care nu pot ieși. Chestia e că dacă aș nega adevărul celor spuse de KK ar trebui să neg și sfințenia lui Rafail Noica, iar asta n-o pot face.