View Single Post
Vechi 26.11.2010, 00:04:39
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLIV)

276. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” – Pucioasa (XLIV)

Duhul Pucios îi judecă aspru pe cei care nu-L văd venind cuvânt pe pământ, ca și când cuvântul poate fi și văzut, nu numai auzit. Or, la Pucioasa nici măcar nu este auzit “Cuvântul”, decât cel mult de către liderii pucioși care pretind că-L aud și-L scriu pe caiete așa cum Îl aud sau li se pare că Îl aud. Cei care nu cred ceea ce nu văd vor fi pedepsiți cu foc pentru că n-au crezut în ceea ce n-au văzut:

“Și tot așa lucrez și azi, și tot așa vin și azi la cei ce văd, ca să-i fac de rușine pe cei ce nu văd, dar se fălesc că văd. Dar cel ce vede, Mă vede și pe Mine, și vede și venirea Mea, căci la acela Eu vin și îmi fac casă la el și cinez cu el și Mă arăt lui, după cum Eu am făgăduit prin Scripturile Mele cele de acum două mii de ani. Și iată, vin cu cuvântul și cu focul, ca să curățesc cu ele, iar tu, omule, vei alege. Eu voiesc să-ți fac bine cu cuvântul prin credința ta în venirea Mea cuvânt pe pământ, pentru pregătirea ta cea pentru venirea Mea, pentru hăinuța ta cea de la Mine, omule, iar dacă tu voiești să nu-ți fac Eu bine cu cuvântul Meu care vine spre tine din Mine, atunci tu vei iubi focul în care stai, și el se va aprinde peste tine și te va zdrobi, că e vremea judecății făpturii.(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-08-2000)

De fapt omul este singurul vinovat că nu vede “Cuvântul” de la Pucioasa și nici nu-L aude, pentru că are solzi pe ochi și pe urechi pe care nu și-i înlătură ca să vadă și să audă ceea ce trâmbițează fiii “Dumnezeului” Pucios (liderii pucioși) a fi “Cuvântul lui Dumnezeu”. De la liderii pucioși trebuie să ia omul “Cuvântul”, căci ei sunt purtătorii de cuvânt ai “Dumnezeului” Pucios. Venirea “Dumnezeului” Pucios nu mai este o așteptare și o speranță de viitor ca până acum, ci este o împlinire care ține de trecut, căci El a și venit, și a așezat legea raiului pe pământ cu liderii pucioși, fiii “Dumnezeului” lor:

“O, omule, ia-ți solzii de pe ochi și vezi venirea Mea, și ia-ți solzii de pe urechi și auzi strigarea Mea cu care ies înaintea ta cu fiii Tatălui Meu, cu fiii cuvântului Meu, cu fiii lui Dumnezeu, omule pribeag. Mă port după tine cu ei, ca să Mă iei de la ei, că Eu Mă dau lor pentru tine, iar tu să Mă iei de la ei, că Eu vin cu cuvântul și cu focul, și tu vei alege ce vei lua. Ia cuvântul, și te gătește prin învățătura cuvântului Meu. Nu lua focul, căci focul va fi pentru toți cei păcătoși care nu vor lăsa păcatul cel sortit pentru foc. Ia, omule, din cer, că vin cu raiul pe pământ, și am și venit, și am și așezat pe pământ legea raiului cu fiii lui Dumnezeu.(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-08-2000)

România este țară aleasă, România este binecuvântată a fi El Ombelico del Mondo, iar Duhul Pucios (care o dorește a Lui și așa o revendică) pretinde că o are promisă de la Tatăl Lui și că are în ea fii pe liderii pucioși, capete de pod pe care îi numește cu nume de “fii ai lui Dumnezeu”, fii ai venirii Lui, “ fiii cei mici așteptați de toată făptura”:

“Eu sunt Fiul Tatălui Savaot, și sunt întru venirea Mea pe pământ, și vin de la Tatăl. Amin. Și am pe România de la Tatăl, țară a venirii Mele, și am luat din ea fii, și îi numesc fiii lui Dumnezeu cei așteptați de toată făptura, și sfinții și îngerii zic: „Vino, Doamne!”, căci Duhul zice: „Vino!”, iar mireasa zice ca duhul sfinților și al îngerilor: „Vino, Doamne!” .(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-08-2000)

Liderii pucioși sunt reconfirmați ca “străjeri ai venirii Domnului Pucios” care se îngrijesc de cartea “Cuvântului” Lui și sunt porțile prin care se vestește și intră “Cuvântul” din cer pe pământ:

“Voi, străjeri ai venirii Mele, deschideți cuvântului Meu ca să intre în cartea sa. Sunt Fiul Tatălui Savaot, și Mă vestesc la porți, căci sunt Cuvântul Care Se mărturisește pe Sine, fiindcă prin El toate s-au făcut și se fac, și toate sunt prin El, toate câte sunt.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000)

Liderii pucioși pretind că timpul în care Maica Domnului se ruga pentru omenire și pentru miluirea ei s-a încheiat. Acum se roagă numai pentru venirea “Domnului Pucios” pe pământ, căci este vremea ca să vină venirea Lui , dar omul nu vine spre venirea Lui și de aceea “Maica” se roagă acum doar pentru venirea Lui și nu pentru omul care stă împotriva venirii Lui:

“Glasul Măicuței Mele pentru miluirea omului depărtat de Mine nu mai cere la Mine pentru om, și cere pentru venirea Mea, că e vremea să vin să-Mi împlinesc venirea, și omul nu vine spre venirea Mea și nu pot să-l fac să vină, și stă omul împotriva împlinirii cuvântului Meu.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000)

Duhurile “cele din cer” sunt fericite că Domnul Pucios îi are fii pe pământ pe liderii pucioși, în timp ce omul își vede de grijile sale și nu vrea să audă glasurile care vin din cer din dreptul lui Dumnezeu:

“O, cât de fericiți sunt cei din cer că vă am pe voi pentru venirea Mea! O, cât de mult au așteptat cei din cer vremea voastră și credința voastră în venirea Mea! Lucrează omul din zori și până-n zori pentru cele ce pier și nu dă să audă șoapta venirii Mele după două mii de ani. Nu vrea să audă omul de Mine și de venirea Mea cu judecata.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000)

Liderii pucioși sunt numiți “copiii venirii Domnului lor” și în această calitate ei trebuie să se înfrumusețeze în fiecare zi și să se machieze și să se parfumeze și să se deghizeze ca să fie credibili în fața oamenilor de pe pământ:

“Voi, copii ai venirii Mele, stați frumoși înaintea Mea, că iată, Eu mereu, mereu vă înmiresmez cu cele din cer, ca să stau cu voi peste pământ pentru împlinirea venirii Mele. Rostesc mereu la voi facerea cerului nou și a pământului nou. Cuvintez peste voi mereu cuvântul facerii din nou a lumii, și nimic nu lucrez cu voi decât cele ce sunt vestite prin Scripturi pentru vremea aceasta. Dau mereu să vă înfrumusețez pentru cei din cer și pentru cei de pe pământ care vin spre venirea Mea la voi, și vine clipa să vă pun să rostiți după Mine și să se împlinească în cer și pe pământ cuvântul cel nou grăit pentru cele ce vor fi pentru împărăția cerurilor pe pământ cu voi.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000)

Pe pământ este iadul stăpân (exceptând tărâmul celălalt, al Pucioasei, unde este “raiul Pucios” stăpân). “Domnul” Pucioasei ar veni, dar n-are unde, nu mai are unde călca pe pământ cu piciorul venirii Lui, căci tot pământul a fost spurcat de om, fiindcă omul nu știe să aștepte și să prețuiască venirea “Domnului” Pucioasei pe pământ:

“Nu mai am nădejde în nimeni pe pământ, că e iadul stăpân peste tot cu omul, și Eu nu am unde să calc cu piciorul venirii Mele, nu am loc curat unde să-Mi las trupul purtat pe pământ. Eu vin cu trupul văzut curând, curând, și trebuie să calc pe pământ curat, dar omul nu face curat pe pământ pentru ca Eu să vin. [...] De ce nu știi, omule, să prețuiești venirea Mea pentru viața ta? ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-09-2000)

Last edited by mariamargareta; 26.11.2010 at 00:07:29.