View Single Post
Vechi 25.11.2010, 16:51:59
joseph_ben_iacob joseph_ben_iacob is offline
Banned

Data înregistrării: 22.09.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Ce carte este Apocalipsa?....oare nu o carte profetica? ...
Nu e doar profetica, prezinta si lucruri care s-au intamplat.

Citat:
Avem 4 Ev, Epistolele lui Pavel, Petru, Iacob, Iuda... de ce tocmai Apocalipsa?
Pentru ca face si ea parte din Biblie si prezinta lucruri importante. Nu iti place Apocalipsa?

Citat:
Se vorbeste despre 7 Biserici...ce este atat de greu? cum ar fi Biserica din America (sau SUA), Rusia (Kiev), Bulgaria (Sofia) etc... nu are nimic de aface cu NP care au aparut "ieri", astia in plata Domnului cu ei...pt neascultare si supunere vor trage ei :
Se vorbeste despre 7 Biserici toate raspandite pe teritoriul Asiei mici. Nu despre biserica din America, Rusia etc. Nici cu NP nu are a face,cum nici cu ortodocsii nu are a face. Sunt niste biserici, fiecare cu problemele ei.

Citat:
"Evrei 13 ,7. Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința.".
..de cine sa-si aduca aminte NP, de C. Parham, J. Smith, E.G.White, C. Russel...etc????

Evrei 13, 17. "Ascultați pe mai-marii voștri și vă supuneți lor, fiindcă ei priveghează pentru sufletele voastre, având să dea de ele seamă, ca să facă aceasta cu bucurie și nu suspinând, căci aceasta nu v-ar fi de folos."
De cine au ascultat cei pomeniti mai sus , si altii ca ei???
Cui s-au supus????
.............
Astea sunt intrebari de discutat, nu despre Biserica din Smirna, Palestina, Scotia...sau mai stiu ce localitate sau tara....
...."Va rataciti nestiind Scripturile", nou-protestatilor....

Spune-ti-mi unde este ascultarea si supunerea liderilor si intemeietorilor de secte si erezii?
D-le Trices.. sub ascultarea carei Biserici era EGWhite?
D-le Penticostal, dar C. Parham cui s-a supus cand si-a intemeiat secta...?

Sunt intrebari pe care mi le pun adesea , dar nimeni nu-mi da raspunsul... imediat vine si-mi spune de moaste, icoane, sfinti etc...si asa raman intrebarile mele fara raspuns....
divaghezi de la subiectul topicului. dar te intreb si pe tine, care din cele 7 biserici era ortodoxa?
Reply With Quote