Subiect: Calomniile
View Single Post
Vechi 25.11.2010, 01:00:45
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ladyanda Vezi mesajul
Dar ce facem cand aceste calomnii ne pot influenta viata personala? Sa zicem ca esti dat afara de la servici datorita unor calomni. Ce facem zambim si plecam pe usa din dos?

Sau de exemplu cand un cuplu se desparte datorita unor calomni spuse de alti..
Oare ramanand de exemplu fara servici (sa zicem ca esti singura sursa de venit a familiei) cu ce fata te prezinti in fata copilului care o sa-ti zica "mi-e foame" si tu nu ai bani sa cumperi nici o paine macar. Desigur ii zambesti frumos si ii spui "accepta situatia!"

O nedreptate nu te intareste atat timp cat si ceilalti din jur sufera. Poate omului ramas fara servici nu-i pasa ca el nu mananca dar il doare sufletul sa vada ca nu are ce sa-i dea copilului.

Sunt unele calomnii care afecteaza viata personala, relatiile, cariera si de cele mai multe ori esti si manjit de rahat si nu mai ai pe unde scoate camasa, Si esti aratat cu degetul, criticat, asuprit.... Si te gandesti ca ai de platit intretinere, facturi etc si nu ai de unde caci datorita unor calomnii ti-ai pierdut locul de munca.
Cuplul care se desparte datorita unei calomnii, s-ar fi despartit oricum. Increderea face parte din viata de cuplu, iar unde nu-i incredere, nimic nu e!

Daca ramai fara serviciu datorita unei calomnii?... Hehehe aici ar fi un intreg roman de spus. Mi s-a intamplat de destule ori ca sa nu-mi fac deja o imagine clara a voii lui Dumnezeu. De la un timp ajunsesem sa-mi fie mila de calomniatori fiindca stiam ca din invingatorii acelor momente, vor ajunge victime de care le plangeai de mila. Intaia oara cand mi s-a intamplat a fost paradoxul vietii mele fiindca de-atunci, viata mea a luat o intorsatura la care n-as fi visat nici in cele mai indraznete vise. Iar asta fiindca am acceptat cu cea mai mare seninatate toate invinuirile aduse fara sa mai vreau sa ripostez (era o adevarata mafie care cuprindea politie, procuratura, martori mincinosi, dosare falsificate). Am primit atunci un an la locul de munca, desi stiam si cine-s hotii si ce-au facut cu materialele, dar nu aveam nici o putere. Acei oameni, toti (ingineri, procurorul de caz, politistul de la economic pana la ultimul martor mincinos), au platit insutit pentru pacatele lor, desi eu nu i-am judecat niciodata pentru ce mi-au facut. La mine insa, de atunci pot spune ca a rasarit soarele pe straduta mea si am primit de la Dumnezeu tot ce-si poate dori un om normal, ba chiar mai mult decat atat!
Cu cat te inversunezi mai mult sa nu accepti o situatie ciudata, cand vezi ca se dezlantuie raul impotiva ta, cu atat nu poti trece pe o treapta superioara, acolo unde Dumnezeu vrea sa te aseze. Dar cati au putere sa spuna: "Doamne, Tu stii Adevarul mai bine decat mine, iar eu in cele oranduite de Tine ma incred. Faca-se, dara voia Ta!"

Cica un batran toata viata s-a rugat sa castige la loto. Cand zilele ii erau deja numarate, s-a gandit sa-i reproseze lui Dumnezeu ca nu l-a ajutat. Si atunci a auzit o voce tunand de sus: "Dar joaca odata, omule!" Aici nu e vorba de a juca la loto, ci de a-L lasa pe Dumnezeu sa-ti faciliteze urcusul catre propriile tale rugaciuni!
Reply With Quote