View Single Post
Vechi 24.11.2010, 23:49:07
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Talking o intrebare....

Ce carte este Apocalipsa?....oare nu o carte profetica? ...
Avem 4 Ev, Epistolele lui Pavel, Petru, Iacob, Iuda... de ce tocmai Apocalipsa?
Se vorbeste despre 7 Biserici...ce este atat de greu? cum ar fi Biserica din America (sau SUA), Rusia (Kiev), Bulgaria (Sofia) etc... nu are nimic de aface cu NP care au aparut "ieri", astia in plata Domnului cu ei...pt neascultare si supunere vor trage ei :

"Evrei 13 ,7. Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința.".
..de cine sa-si aduca aminte NP, de C. Parham, J. Smith, E.G.White, C. Russel...etc????

Evrei 13, 17. "Ascultați pe mai-marii voștri și vă supuneți lor, fiindcă ei priveghează pentru sufletele voastre, având să dea de ele seamă, ca să facă aceasta cu bucurie și nu suspinând, căci aceasta nu v-ar fi de folos."
De cine au ascultat cei pomeniti mai sus , si altii ca ei???
Cui s-au supus????
.............
Astea sunt intrebari de discutat, nu despre Biserica din Smirna, Palestina, Scotia...sau mai stiu ce localitate sau tara....
...."Va rataciti nestiind Scripturile", nou-protestatilor....

Spune-ti-mi unde este ascultarea si supunerea liderilor si intemeietorilor de secte si erezii?
D-le Trices.. sub ascultarea carei Biserici era EGWhite?
D-le Penticostal, dar C. Parham cui s-a supus cand si-a intemeiat secta...?

Sunt intrebari pe care mi le pun adesea , dar nimeni nu-mi da raspunsul... imediat vine si-mi spune de moaste, icoane, sfinti etc...si asa raman intrebarile mele fara raspuns....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
Reply With Quote