Originile umanitatii
As vrea sa discutam despre originea omului , in general.Stim cu totii ca exista 2 mari teorii sau ipoteze :cea a evolutionismului si cea biblica,fiecare avandu si dovezile sale.Cea a evolutionismului prezinta faptul ca am fi evoluat din niste microorganisme(nu din maimute .Darwin nu a spus niciodata acest lucru , asa cum cred toti)care pe parcursul a mai multor miliarde milioane de ani au ajuns la ceea ce suntem astazi:tot ce inseamna viata .Ipoteza biblica ne arata faptul ca omul a fost creat de Dumnezeu in parcursul a 6 zile ,primi oameni fiind Adam si Eva .Fiecare ipoteza isi are propriile dovezi , in cea a evolutionismului raman marturii fosilele si scheletele unor hominizi care au trait cu mult timp in urma iar in cea biblica marturiile biblice propriu zise (Geneza).Oricum dupa parerea mea , aici sunt subiectiv ,Dumnezeu exista cu siguranta si .. ,chiar si microorganismele alea sa zicem nu ar fi aparut din senin,Cineva le a creat.Aceste 2 ipoteze ,chiar daca se confrunta una cu alta si fiecare isi are proprii sustinatori nu putem nega un singur lucru , acela ca sigur exista un Creator ,un Dumnezeu si toti ateii ar putea spune ce ar vrea ,nu pot nega acest lucru,daca nu crezi in Dumnezeu nu inseamna ca El nu exista .Astept pareri .Numai Bine