Rautate? Eu doar am facut observatii pe tema. Daca realitatea e cam cruda, nu e vina mea Eugen. Nu am intrat pe forumul acesta cu ganduri rele, ci din curiozitate. Deobicei in asemenea comunitati, gasesti persoane mai evlavioase dintr-o anumita confesiune crestina. Curiozitatea mea era urmatoarea: in ce masura sunt crestinii ortodocsi de rand similari cu cei apartinand altor secte. Cateva cazuri ce tind spre normalitate, dar ca oriunde mai multi indoctrinati decat trebuie. Aceiasi aroganta(toti cred ca religia lor are adevarul, ceea ce e normal, dar apoi condamna celelalte secte ca fiind de fapt niste eretici provenind din secta lor), aceeasi rigiditate la nou, aceleasi prejudecati. Stiu ca nu ar trebui sa judec, si imi cer iertare lui Dumnezeu pt asta, dar asta gasesti in ziua de azi. Sper ca cei care simt ca fac parte din categoria indoctrinati, sa incerce sa schimbe ceva, pentru ca ar fi in interesul lor sa fie oameni mai buni.
P.S. Accept orice critica obiectiva la adresa mea, atat timp cat e macar partial constructiva
|