View Single Post
Vechi 04.06.2007, 23:03:51
ancah
Guest

Implicit

calator: "antiecumenism" a inteles o clipa inaintea noastra despre ce e vorba. Cine citeste postarile lui antiecumenism, va intelege si el, asa cum am inteles si eu. Drept sa-ti spun, m-am confruntat cu ceva ce e scris acolo in viata de zi cu zi si nu stiam ce sa fac. Mi se parea un lucru atat de monstruos, o amenintatere la adresa omenirii, pe care nu aveam cum s-o demonstrez, tinand de cele spirituale. Ei bine, citind aceste materiale, am inteles ca fenomenul e cunoscut si oarecum m-am linistit. Deci pentru mine nu e o vorba pe care o cred pentru ca o spune x sau y , ci e realitatea inconjuratoare. Si atunci cand il ascult pe Pr. Arsenie Papacioc, si in general sunt de acord cu ce spune caci vorbeste de la inima la inima, avand si experienta pomenita, atunci nu pot face altfel decat sa-l cred si in privinta ecumenismului, mai ales ca si eu gandesc la fel, bazandu-ma pe cele citite si vazute.
Acum la mine problema nu se mai pune daca ecumenismul e bun, stind ca nu este, ci cum sa-i ajut si pe altii sa inteleaga acest lucru.
Daca tu ai sti ca o fantana e otravita, nu te-ai alarma si ai face totul ca sa anunti pe toti care ar fi victime sigure din cauza ca nu stiu?
Citeste deci materialele, daca vrei sa-ti faci o parere. Mai este un topic despre ecumenism, in care a fost postat un material f important, dar din pacate a fost sters aproape in intregime.
Reply With Quote