Citat:
|
În prealabil postat de nicoletajuravle
femeile care alapteaza pot sa tina post e bine oare?
eu ii mai dau piept la puiu meu cel mic de 8 luni si nu stiu daca sa tin sau nu ?
cand am fost gravida am tinut acum nu stiu
in postul Sf Invieri am avut dezlegare la lactate mai bine zis fara carne
|
Draga Nicoleta,
In primul rand ii trimit un pupic pentru puiul tau mic. Orice problema de genul asta trebuie discutata cu duhovnicul. Eu cred ca e mult mai imporanta infranarea intre soti, pastrarea pacii, rugaciunea in comun, pregatirea voastra prin spovedanie si impartasanie, mersul cu copilasul la fiecare Liturghie sa-l impartasiti, binele pe care il faceti, curatenia gandurilor, a inimii. Iar legat de cele alimentare, ce-ti spune duhovnicul asta sa faci.
Eu as posti daca as fi in locul tau, fiindca sunt alimente de post care au si proteine si calciu si glucide (ciupercile, migdalele, fructele de toate tipurile, etc), deci nu ar fi o problema de nutritie care sa se repercuteze asupra copilasului. As posti fiindca stiu ca orice laxism conduce la un alt laxism, pana cand omul incepe sa traiasca fara nicio regula si ajunge sa se instraineze total de Dumnezeu. Dar discuta cu duhovnicul. El e cel mai in masura sa-ti spuna ce sa faci.
Sa pretuiesti fiecare clipa petrecuta cu puisorul tau si sa nu uiti sa-i dai un pupic dulce de la mine.
Elena