Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Gândiți în stil maniheist. Pentru dvs. un ostaș al Domnului trebuie să fie neapărat un închinător la icoane? Ar însemna că în NT Hristos, toți apostolii și toți sfinții și toate sfintele despre care se spune acolo făceau parte din din "oastea întunericului"? În tot NT nu găsim raportată nicio închinare la icoane.
|
domnule tricesicumitimaispune,eu te rog sa nu rastalmacesti ceia ce am postat eu,postindu-ti umilele si neintemeiatele pareri,si consider incheiate aceste discutii sterile.parerea mea ca domnia voastra face parte din secta clantarilor[tari in clanta]cu resortul comprimat gata ca-sa,sari asupra orcui nu iti impartaseste ideile lipsite de lumina,si sa musti in asa fel incit sa nu superi pe dl.admin.nu ai un comportament corect fata de nimeni,incercind ,disperat sa combati ideile fiecarui credincios nestiind nimic din trairile acestuia alaturi de Dumnezeu,ca-si cum esti un dumnezeu pe pamint hotarind ce e bine si ce e rau pt.fiecare in parte.cred ca ti-ai depasit mandatul.incearca sa iti faci o lucrare da constinta si daca gasesti ca tot ceia ce faci aici pe un forum ortodox100%este corect domnia voastra are probleme mari.
sa luam aminte pace tuturor-si duhului tau.