View Single Post
Vechi 20.11.2010, 08:38:53
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Asa se vede de la tine, draga...dar procesiunea cu Sfinte icoane sau Sfinte Moaste este inchinata Sfantului respectiv. Ei, deja se vede parul de lup pe sub blana de oaie! Vezi sa ne legam de ce este al vostru? Nu. Atunci, muta-te, draga, pe forumul vostru, ca sa nu mai ai impiedicari si rau de Sfinte icoane, de Sfinti, de Sfinte Moaste.Invitatie sincera.
Nu te mai supara pe mine, Rodica. Te superi degeaba, eu sunt nimic si persoana mea nu merita osteneala sa te superi pe ea. Nu am vorbit de tine sau de cei ce cred corect; doar ca traiesc intre ortodocsi si vad; de multe ori ei se inchina icoanelor si nu lui Dumnezeu. Asta imi spun ei si eu ii cred. Eu nu ma impiedic in asta, ci ei insisi se impiedica pentru ca isi pun singuri poticnire pe calea catre Hristos.

Tu cum ai face daca ai fi in locul meu? Ti-ai astupa urechile si ti-ai vedea de viata ta, iar ei - duca-se? Si asta ca sa nu fii numit lup in blana de oaie? Numeste-ma cum vrei, Dumnezeu ma cunoaste mai bine. Insa ma gandesc ca nu prea ai inteles ce tot spun eu pe aici ci doar nu suporti sa iti zica cineva ceva de icoane. Si poti sa te legi de ce e al meu; promit ca nu ma supar si sunt gata sa recunosc daca gresesc cu ceva.

Incerc sa rezum, poate-poate s-o intelege unde bat: nu am nici o problema cu cinstirea icoanelor in amintirea celui reprezentat in ele; si mie imi plac [unele] icoane; eu vorbesc aici de inchinarea la ele, lucru total interzis de Dumnezeu. Poti face diferenta?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote