View Single Post
Vechi 20.11.2010, 07:32:41
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
draga doriana, de vreme ce Dumnezeu face minuni prin icoane, El sigur nu are probleme de semantica, El se uita la sufletul nostru.
Delia, sper ca si fratii tai sa inteleaga macar cat am inteles eu; anume ca nu ne inchinam icoanei ci celui reprezentat in ea. Si sa si aplice. Intr-adevar Dumnezeu nu are probleme cu semantica, ci cu practica; iar in practica icoanei i se aduce de multe ori nu cinstire spre aducere aminte ci inchinare, spre osanda.

Iar in ce priveste minunile, chiar daca sunt penticostala [si se zice ca penticostalii alearga dupa senzational] eu nu ma calauzesc dupa ele si nu le consider ca doveditoare pentru adevar. Poate voi avea vreodata ocazia sa-ti povestesc o minune pe care a facut-o sub ochii mei cartea lui Mormon. Fiind mica si nestiutoare asta m-a convins pe moment ca mormonismul e calea adevarata, dar mi-a trecut, din fericire.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 20.11.2010 at 07:34:52.
Reply With Quote