View Single Post
Vechi 19.11.2010, 07:17:40
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bluesite33 Vezi mesajul
draga prieten,

nu e vorba de un pietizm exagerat insa, precum Maica lui Dumnezeu e si Maica nostra, se cuvine sa ne purtam cu cat mai multa cuviinta asa cum si fratia ta nu cred ca mergi prin casa cu somoiogul gol prin fata mamei tale desi, dumneaiei te-a nascut, spalat si crescut......

preot marian tudor

ps. icoana ramane o fereastra spre Absolut!
Domnule părinte,
Mă simt onorat că mă numiți prieten și în virtutea acestui cadru vreau să fiu sincer cu dvs. Mă surprinde această paradigmă neprezentă pe paginile Scripturii, eu fiind obișnuit cu alta și anume Biserica-mama noastră (în care ne-am născut din nou/de sus și care ne-a hrănit la început cu lapte apoi cu hrană tare), indiferent că ea se numește Biserica Ortodoxă ori Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea. Deși biserica de care aparțin a fost de sute de ori (fără exagerare) împroșcată cu noroi și numită în toate felurile, m-am ferit continuu să folosesc vulgarități ori modul imprecativ cu referire la Biserica Ortodoxă ori la maica Domnului. Dacă totuși considerați că am făcut-o, vă rog să mă iertați. Sincer m-ați sensibilizat prin imaginea folosită.
Har și pace, Doamne ajută!
Reply With Quote