Ladyanda,imi cer iertare daca te-am suparat,chiar nu asta a fost intentia mea si aceasta va fi ultima mea postare catre tine,caci nu doresc sa fiu inoportuna.Eu,doar am incercat sa atrag atentia asupra anumitor aspecte care reies din ceea ce scrii.
Ti-am spus si in alta postare ca nu gasesc absolut nimic rau in a te ruga pentru cineva care ti-a facut rau,atata vreme cat te rezumi doar la atat,adica nu si la a interveni in mod direct,fara voia sa in viata lui.
Am inteles ca spui ca il vezi ca pe un frate,insa oricare ar fi natura atasamentului tau fata de el, esti in mod vadit foarte afectata de aceasta persoana si,iertare,dar imi pari inca departe de a fi impacata si in armonie cu tine insati sau ca ai fi lasat la o parte orice resentiment fata de el.Dar,nu este important ce cred eu pana la urma...
Atunci cand te-am intrebat daca la mijloc exista doar redobandirea armoniei crestinesti si dorinta de a salva un om aflat in nevoie,te-am intrebat de ce nu iti indrepti aceasi atentie si grija spre alte persoane din jurul tau care au nevoie de ajutor si care vizibil il cer,de ce doar el,care nu isi doreste interventia ta,insa nu am primit un raspuns...
Inca o data iertare pentru postarile mele,poti face abstractie de ele daca te deranjeaza ca si cum nu le-ai fi citit vreodata!
O seara frumoasa iti doresc!
|