View Single Post
Vechi 18.11.2010, 13:48:56
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul

Asemenea aici. Scrie cumva de "Sfânta Liturghie", ori de "transformare"? Până la apariția unei Biblii [și mai] modificate, hotărât NU!

Deci nu avea cum să-l ducă "în aceeași zi", căci nu S-a suit la Tatăl decât mult mai târziu (Ioan 20,17; Fapte 1,9)

/m-pozitive.php?page=1][/url]
Nu scrie Sfinta Liturghie. Scrie doar, negru pe alb, ca piinea pe care apostolii au pus-o pe masa a devenit Trupul Lui Isus, pentru ca asa a spus Isus. Iar daca Isus a spus acest lucru, cine sint eu sa Il contrazic? Si tot asa, avind in vedere ca atunci cind noi crestinii, ne intilnim, iar Isus insusi coboara pe altar pentru a transforma piinea in Trupul Sau,noi consideram ca aceasta slujba, sau liturghie, este sfinta, pentru ca sfint este Trupul Domnului nostru Isus Cristos care vine sa ne curete pe noi, pacatosii.

Referitor la tilharul cel bun, daca Isus a spus "Astazi vei fi cu mine in rai", cine sint eu sa-l contrazic pe Isus? Macar cuvintele Domnului nostru Isus Cristos nu le pot pune la indoiala, chiar daca nu le inteleg.

Imi pare rau pentru voi ca va laudati cu cunoastrea scripturilor, insa nu credeti in ceea ce spune Domnul si Mintuitorul nostru.
Reply With Quote