Subiect: Puterea iertarii
View Single Post
Vechi 18.11.2010, 11:41:47
ladyanda ladyanda is offline
Banned

Data înregistrării: 18.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Intelegi?Fiecare are drumul sau in viata,propriile greseli de facut,propriile alegeri,fiecare invata in ritmul sau lectiile de viata,iar noi nu avem dreptul sa intervenim in destinul nimanui fara ca asta sa ni se fi cerut in mod expres,oricat de bune intentii am avea,pentru ca riscam sa facem rau celui in cauza,dar si noua.Oamenii se schimba nu cand vrem noi,ci cand si daca aleg ei si este dreptul lor sa isi faca alegerile,un drept dat de Dumnezeu.Daca El il respecta,atunci cine suntem noi sa fortam lucrurile?

Heaven....un alcoolic niciodata nu o sa spuna ca are probleme cu bautura, un om care ia droguri o sa spuna intotdeauna ca este totul sub control... Ai vazut vreodata vreun om care ia droguri sa recunoasca ca ia droguri? sau ca este dependent? Niciodata iti spun eu...Sa inteleg ca Dumnezeu ii da dreptul si chiar il incurajeaza pe drogat sa traga pe nas mai departe! O femeie care este batuta de sot va spune ca a cazut pe scari... cum poate cineva sa ceara ajutorul cand nu-si recunoaste problema in primul rand?

Poate tu ai zice ca daca un tata isi ia cu forta baiatul ce se drogheaza si-l baga la dezintoxicatie ai zice ca tatal e nebun "ca nu respecta vointa baiatului de a se droga, ca Il forteaza pe Dumnezeu sa il ajute pe baiat", dar acel parinte ii va face bine copilului sau.

Sa luam alt exemplu, vine un om ranit grav la spital, ce trebuie sa faca medicul? sa nu-l opereze sa astepte acordul victimei ca poate "nu- o sa-i placa cicatricile ramase" Uneori medicul trebuie sa ia decizii acum... Nu cere "aprobarea" pacientului ci se roaga la Dumnzeu sa-i de-a minte sa-si aminteasca aceea lectie din manual ce acum il va ajuta....

Sunt unii oameni bolnavi trupeste ce nu pot cere ei ajutorul si o fac altii ptr ei... Sunt unii oameni bolnavi sufleteste ce nu pot cere ei ajutorul, nu vor...

Crede-ma ca daca ii faci bine cuiva, poate acum te injura dar mai tarziu iti va multumi... Un alcoolic daca-l duci la spital acum sa se trateze te va blestema si injura ca-i calci drepturile, dar pe urma nu se va simti bine sa stie ca este vindecat?

Stiu ca vi se pare absurd sa ma rog la Dumnezeu si ptr Gabriele dar eu o fac si o rugaciune un gand bun nu are de ce sa-i faca rau...repet povestea cu alcoolicul si cu drogatul...cam asa este si sufletul lui gabriele, un suflet dependent de "cocaina uraii" la inceput drogul e placut apoi dureros apoi disperare dar tu in continuare nu ceri ajutorul pentru ca esti blocat
Reply With Quote