Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Noi credem ca preotii pot da dezlegare de pacate, pentru ca asa a spus Isus.
|
Unde anume a spus Iisus că "preoții pot da dezlegare de păcate"? Carte, capitol, verset. Mulțumesc.
Citat:
Noi credem ca la Sf Liturghie piinea si vinul obisnuite se transforma in |Trupul si Singele Domnului, pentru ca asa a spus Isus.
|
Unde anume a spus Iisus (atenție, ai scris pentru a 2-a oară cu un i, s-ar putea să se sesizeze dl. dr. și să te facă sectant) de Sf. Liturghie și de transformare? Carte, capitol, verset. Mulțumesc.
Citat:
Noi credem ca exista viata dupa moarte pentru ca asa ne-a invatat Isus ("adevar iti spun, chiar astazi vei fi cu mine in rai").
|
Și noi credem că există viață după moarte, însă doar după înviere. Mare atenție cum citezi! Nu modifica textul sacru.
Citat:
sufletul va merge la prima judecata (cum scrie si an Apocalipsa, am sa caut citatul si am sa ti-l dau), daca vrei.
|
Nu așa, dragul meu. Mai întâi te documentezi și apoi emiți dogme, să nu fi nevoit pe urmă să-ți ceri iertare (de la Dumnezeu, nu de la noi).
Citat:
Domnul nostru Isus Cristos sa ne intareasca pe toti si sa ne dea harul de a-L cunoaste si a-L urma, de a ne lepada de noi insine si de a-L lasa sa intre in sufletele noastre, astfel incit El sa ne conduca viata si nu noi insine.
|
Amin!