View Single Post
Vechi 18.11.2010, 10:13:08
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Noi credem ca preotii pot da dezlegare de pacate, pentru ca asa a spus Isus.
Unde anume a spus Iisus că "preoții pot da dezlegare de păcate"? Carte, capitol, verset. Mulțumesc.

Citat:
Noi credem ca la Sf Liturghie piinea si vinul obisnuite se transforma in |Trupul si Singele Domnului, pentru ca asa a spus Isus.
Unde anume a spus Iisus (atenție, ai scris pentru a 2-a oară cu un i, s-ar putea să se sesizeze dl. dr. și să te facă sectant) de Sf. Liturghie și de transformare? Carte, capitol, verset. Mulțumesc.

Citat:
Noi credem ca exista viata dupa moarte pentru ca asa ne-a invatat Isus ("adevar iti spun, chiar astazi vei fi cu mine in rai").
Și noi credem că există viață după moarte, însă doar după înviere. Mare atenție cum citezi! Nu modifica textul sacru.

Citat:
sufletul va merge la prima judecata (cum scrie si an Apocalipsa, am sa caut citatul si am sa ti-l dau), daca vrei.
Nu așa, dragul meu. Mai întâi te documentezi și apoi emiți dogme, să nu fi nevoit pe urmă să-ți ceri iertare (de la Dumnezeu, nu de la noi).

Citat:
Domnul nostru Isus Cristos sa ne intareasca pe toti si sa ne dea harul de a-L cunoaste si a-L urma, de a ne lepada de noi insine si de a-L lasa sa intre in sufletele noastre, astfel incit El sa ne conduca viata si nu noi insine.
Amin!
Reply With Quote