Subiect: Puterea iertarii
View Single Post
Vechi 18.11.2010, 09:57:10
ladyanda ladyanda is offline
Banned

Data înregistrării: 18.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de irina82 Vezi mesajul
Buna Anda. Sunt Irina din Ct, am 28 de ani si am trecut exact prin aceeasi situatie, detaliile erau putin diferite. Am avut o rel de lunga durata cu cineva care m-a ranit f mult, dar de fiecare data cand vroiam sa ma despart de el imi ziceam ca nu pot s-o fac pt binele lui. Cat de mult ma minteam! Incearca sa-ti vezi de viata ta, cum si el isi vede de a lui, sunt singura. Mergi inainte, nu poti sa traiesti ca mama ranitilor. Cauta sfat de la parintele tau duhovnic si urmeaza-l. Dumnezeu are ceva pus de o parte pt fiecare, problema este daca noi vrem sa cautam ce e al nostru sau sa ne plangem de mila fara a avea motive.
Doamne Ajuta!
repet..gabriele ptr mine este ca un frate pe care nu-l am asa il vad eu... Si sa inteleg ca Dumnezeu vrea ptr el tot ce este mai rau ? ca la cum il cunosc pe Gabriele...

De ex nu m-as preocupa de cineva care il are pe Dumnezeu in sufletul sau, caci stiu ca se va descurca in viata, ci ma preocupa cei fara Dumnezeu, cei care traiesc in ura , resentimente caci aceea nu vor cunoaste niciodata bucuriile vietii...

Din pacate pana acum Gabriele care are tot 28 de ani nu a avut oportunitatea sa cunoasca si alte variante ale vietii.. Hai sa zicem ca este ca un om care se drogheaza..care prieteni sunt adevarati? cei care ii zic "hai mai trage pe nas asaaaaaaa!" sau cel care ii doreste bine si vrea sa-l ajute sa se salveze?
Asa si Gabriele, nimeni nu indrazneste sa-l contrazica, sa-l indrepte de teama sa nu-l piarda si oare nu ar trebui ca cineva sa-i arate lui Gabriele si alta varianta?

Eu asta imi dores ca Dumnezeu sa-i lumineze mintiile si sufletul, sa se ierte pe sine, sa nu mai aibe resentimente.. chiar daca nu va mai vorbi cu mine nici macar "buna buna" dar as stii ca este bine ptr ca l-as simti telepatic.

Poate daca il pupam in fund cum este obisnuit el sa fie pupat de alti, poate si acum as fi vorbit cu el, dar am fost singura care l-a privit in ochi si ia spus unde a gresit cu dovezi si cu fapte....

Sincer nu mi-as dori ca Dumnezeu sa-i faca rau, caci la cat rau a facut el in viata asta, pana si flacarile iadului par adierea vantului...
Reply With Quote