View Single Post
Vechi 18.11.2010, 08:26:20
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Vezi mesajul
Draga Nutucutu nu stii tu daca eu il ascult sau nu pe Hristos.

Observ ca stii fooarte multe lucruri rele (si neadevarate) despre "sectari" dar despre Scripturi mai putin. Nu crezi ca ar fi timpul sa inversezi proportiile si sa te apuci sa citesti mai mult Biblia si sa-i lasi pe neoprotestanti in harul Domnului?

Iti recomand sa incepi cu Episola Soborniceasca a Sfantului Apostol Iuda.
Cand o termini poate imi vei spune in ce verset scrie ceea ce spui tu:
Draga Penticostalule, eu stiu ca tu nu respecti ceea ce Isus a spus sa facem, si atunci cred ca te asculti pe tine insuti, nu pe EL. Adevarat, noi nu invatam citate pe de rost, fara legatura cu restul, ca voi, sectantii. Insa atunci cind citim sau ascultam Sf Scriptura, auzim lucruri care ne intaresc credinta, asa cum sint citatele pe care ti le-am dat mai devreme. Noi credem ca preotii pot da dezlegare de pacate, pentru ca asa a spus Isus. Noi credem ca la Sf Liturghie piinea si vinul obisnuite se transforma in |Trupul si Singele Domnului, pentru ca asa a spus Isus. Noi credem ca aceasta transformare nu se face oricum si oriunde. Noi ne rugam "Tatal nostru" pentru ca asa ne-a invatat Isus. Noi credem ca exista viata dupa moarte pentru ca asa ne-a invatat Isus ("adevar iti spun, chiar astazi vei fi cu mine in rai"). Credem ca si voi, ca trupul moare, insa fiinta noastra este alcatuita, asa cum spune Sf Apostol Pavel din duh, suflet si trup. Trupul, cu adevarat, va invia in ziua de pe urma, insa sufletul va merge la prima judecata (cum scrie si an Apocalipsa, am sa caut citatul si am sa ti-l dau), daca vrei.
Iar citatul referitor la marturisirea pacatelor este din sf apostol Iacov:"Marturisiti-va asadar unul altuia pacatele ", Iacov, 16.
Domnul nostru Isus Cristos sa ne intareasca pe toti si sa ne dea harul de a-L cunoaste si a-L urma, de a ne lepada de noi insine si de a-L lasa sa intre in sufletele noastre, astfel incit El sa ne conduca viata si nu noi insine.
Reply With Quote