View Single Post
Vechi 17.11.2010, 19:28:15
macsim
Guest

Implicit

Lamuriti-ma, va rog ... cina Domnului, pe care eu o cunosc, este eretica pentru ca nu este euharistia ortodoxa???

"și-au făcut și propria lor cină a Domnului care nu este Euharistia Bisericii lui Hristos ci este un ritual omenesc care practic plagiază adevărata Euharistie. Așa-zisa cină a Domnului a cultelor neoprotestante este eretică atât în doctrina de credință cât și în practică. Prin urmare să pretinzi o identitate între Euharistia Bisericii și ritualul omenesc al cinei neoprotestanților este mai mult decât o aberație, este fie produsul unei ignoranțe crase, caz în care autoritatea acelei pretenții este zero, sau este fie o înșelătorie satanică, adică tot un caz în care autoritatea unei asemenea păreri omenești bazate pe interpretarea eretică a Scripturii referitoare la Euharistie este tot egală cu zero."

M-am linistit ... dumneavoastra sunteti suparat pe mine pentru ca am parasit biserica ortodoxa ... As fi fost mai putin sau chiar de loc blestemata daca nu as fi plecat din biserica ... ??

Domnul doctor, sunteti intr-o mare confuzie ... biserica este o adunare de credinciosi, care cred in acelasi Dumnezeu si se strang impreuna din cauza acestei apartenente, dand slujire celor care au nevoie de ea si invatatura celor care cauta sa afle mai mult ... Biserica NU este Dumnezeu ... biserica, oricare ar fi ea, este (sau ar trebui sa fie) doar o unealta in mana lui Dumnezeu, pentru raspandirea evangheliei si a Slavei Sale. Atat.

Sunt blestemata daca ma indepartez de Dumnezeu ... dar nu sunt blestemata pentru ca m-am indepartat de un set de reguli si regulamente omenesti ...

E trist ca Dumnezeul la care va inchinati este atat de mic, incat exista numai in biserica ortodoxa. Cel caruia ma inchin eu transcede orice forma religioasa,fie ea veche sau noua ...

Desigur, nu aveti cum intelege ceea ce spun. Pentru asta ar trebui sa incepeti sa cercetati pe propria piele si este riscant. Este mai simplu sa luati de-a buna invataturile despre erezie si dati cu ele in tot ce apucati ...
Reply With Quote