View Single Post
Vechi 17.11.2010, 18:27:08
macsim
Guest

Implicit

Stimate domn doctor ... vreau sa va spun cu toata seriozitatea ca nu va pot lua in serios ... Atitudinea pe care o aveti fata de cei care indraznesc sa aiba o relatie personala cu Domnul Isus, diferita de cea pe care o sustineti dumneavoastra, imi intareste convingerea ca va supuneti altor porunci decat cele pe care Domnul le-a lasat...

Cand Isus a spus " luati si beti ... acesta este sangele meu, luati si mancati ... acesta este trupul meu ... si faceti aceste lucruri in amintirea mea ... " nu a lasata o anumita schema dupa care trebuie facuta aceasta impartasire si nu a spus ca numai anumite impartasanii sunt valabile si altele nu. Tot ce este in plus fata de aceasta porunca simpla, este pus de om ...

Marea problema pe care o aveti este ca va agitati foarte mult pentru forma ... si mai putin pentru fond. Uitati de fapt, singurul lucru esential: daca cineva sfinteste ceva, acela este Domnul Isus. El sfinteste vinul si in biserica dumneavoastra si in biserica noastra.

Poate ca v-ar fi mai de folos daca v-ati da jos de pe scaunul de judecata a lui Dumnezeu si v-ati ocupa timpul cu punerea in practica a poruncilor lui Dumnezeu. Cum ar fi cea cu iubeste-ti aproapele, nu judecati ca sa nu fiti judecati si inca multele altele, despre care as indrazni sa remarc ca nu le regasesc in comportamentul inversunat pe care-l aveti ...

NIMIC din tot ceea ce a-ti spus nu m-a facut sa banuiesc macar ca s-ar putea ca eu sa ma fi inselat. Dumnezeul meu nu este Dumnezeul unei religii, ci este Creatorul. Dumnezeul meu ma invata iubirea, iertarea, toleranta si bunatea fata de semenul meu. Nu mai invata ca sunt superioara celor care nu merg la aceeasi biserica cu mine si nu ma invata ca biserica mea este singura cale. Nu am nici un motiv sa renunt la El, pentru un altul mai mic, ascuns in spatele unor reguli si regulamente facute de oameni ...

"Neoprotestanții sunt eretici, iar în cazul în care nu se vor pocăi de ereziile lor și de separatismul lor trebuie ca Biserica să întrerupă orice formă de dialog cu acești blestemați eretici. Ortodocșilor, întăriți-vă în adevărata credință a Bisericii lui Hristos și păziți-vă de ereziile sectarilor neoprotestanți. Acești eretici blestemați trebuie puși la punct." :-)
Reply With Quote