Citat:
În prealabil postat de Danut7
De cand exista ecumenisti.
|
Asa o fi,
Danut7, in Biserica Ecumenista, dar sa stii ca in Biserica Ortodoxa nu exista “ierarh” care marturiseste constient si public erezii. Pe unii ca acestia ii exclude Dumnezeu Insusi din Biserica chiar inainte de a apuca sinoadele sa o faca (ceea ce nu este cazul in situatia in discutie, care este mai clara decit cristalul – vezi
anatema ROCOR impotriva ecumenismului, ecumenistilor si a celor in comuniune cu ei). Arienii nu si-au spus niciodata Biserica Ariana si n-au incetat o clipa sa-si zica catolici (ortodocsi), dar nu cred ca cineva i-a socotit vreodata ca facind parte din Biserica lui Hristos. Asa si cu ecumenistii de astazi, calca cu buna stiinta in picioare Sfinta Traditie si isi bat joc de singele sfintilor varsat pentru Credinta si nu mai prididesc sa-si laude “ortodoxia”, dar nu pacalesc decit pe cei care vor sa se lase pacaliti. Daca ma insel sa-mi spui si cum, pentru ca eu n-am auzit ca Hristos sau Duhul Sfint sa fi dat vreodata prin Sfintii Bisericii dispensa pentru ereticii vremurilor noastre ca sa fie tinuti in Biserica Dreptcredincioasa!
Si sa mai stii ca toti cei care maninca piinea si vinul ecumenistilor (ereticilor)
sint ca si ecumenistii si de aceeasi osinda or sa aiba parte. Asta nu o spun eu, ci Sfintii Parinti ai Bisericii Ortodoxe.