View Single Post
Vechi 15.11.2010, 13:02:37
Grabriella Grabriella is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.05.2009
Locație: Cluj
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Draga mea, nu te speria, și nici nu te victimiza, eu nu te condamnam ci pur și simplu ți-am explicat că ai scăpat de 'ciumă' și ai dat de 'lepră', adică ai reușit să scapi de lupul sectelor și ai căzut în puțul ortodocsiei pe dos bine promovat de stimabilaabila ''mariamargareta roata bicicleta''. Adică ortodoxia pe dos, defapt miliția!!!

.....
Deci foarte bine dacă ai găsit ortodoxia, foarte frumos, ea e singura cale adevărată și strâmtă, dar ca să calci pe ea, ai nevoie sigur de Cuvântul lui Dumnezeu, de Domnul nostru Iisus Hristos, așa că nu te pripi privându-te de cel mai mare dar spre mântuirea celor ce cred și Îl primesc, căci numele cel nou al Său este Cuvântul lui Dumnezeu... cum este scris în scripturi.
.....

Deci draga mea fostă sectantă, mă iartă și nu te supăra... dar n-am avut alt mesaj mai frumos pentru cei ce aleg pierzarea... căci cine se luptă cu Domnul se va prăbuși ca lucsifer... căci voi n-ați priceput lupta lui Iacov... cu Cel Minuant întru sfinții Săi.

Iar mie mi-a fost milă de tine să te văt în colții lupului, sau a căprițețelor...
Probabil am inteles eu gresit 'aprecierile' domniei tale neintelegand ca , de fapt, este vorba doar de grija( de fapt verdictul domniei tale) de a nu ma rataci ( din nou) si din prea mult orgoliu ranit m-am 'victimizat'.
Eu stiu un singur lucru :tot ceea ce sunt si tot ceea ce am fizic, mental si spiritual este primit ca un dar de la Dumnezeu. Si Cel ce m-a nascut din nou din apa si din Duh si mi-a luminat calea pana acum se v-a ingriji si de acum in colo de mine si ma v-a hrani cu acea 'mancare' care sa-mi aduca cresterea potrivita.
Cu siguranta:" La inceput era "Cuvantul" si Cuvantul era cu Dumnezeu si Cuvantul era Dumnezeu". Eu nu contest acest adevar pentru ca il simt real si prezent in Sfanta Scriptura si in inima mea.Este atat de viu si aproape pentru fiinta mea si as putea sa dau marturie in fiecare zi despre felul in care "Cuvantul" este pentru mine ca o "sabie cu 2 taisuri pana acolo ca desparte maduva de oase".Da, aceasta sabie taie , ori de cate ori ma las curatata,toate 'crescaturile',toate cancerele , toate neghinele si ranile pe care mi le cresc singura.De aceea nu inteleg( poate pentru ca n-am avut a face cu ea) 'ortodoxia pe dos" despre care vorbesti si nici nu-mi bat capul. Judecata nu este a mea, nu mi s-a dat mie s-o fac si eu nu ma urc pe acest tron. Judecata mi s-a dat pentru propriile-mi fapte pentru a le duce la Sf. Spovedanie.
Din multele mele experiente in care oamenii se erijau in 'prooroci' si 'mesageri' divini, in care fiecare secta afirma ca este "Unica, singura si adevarata' revelatie a lui Dumnezeu, singurul "Cuvant Adevarat" si vrednic de primit am gasit un indrumar extraordinar atat in Sfanta Scriptura cat si in Sf. Traditie si in scrierile Sf. Parinti pentru a deosebi adevarul de minciuna.Sf. Scriptura spune ca doar dupa implinirea prorociilor se vor cunoaste prorocii adevarati.Iar Sf. Parinti au avut acest dar mare,parintele Arsenie Boca de exemplu,pentru a sluji oamenilor spre mantuirea sufletelor.In afara de scumpul meu duhovnic este tot ceea ce am nevoie sa stiu spre calauzire sufleteasca.
Daca acolo sunt cu adevarat proroci sau nu se va vedea dupa implinirea prorociilor lor si daca acolo este lucrarea Domnului se va vedea, caci" dupa roadele lor ii ve-ti cunoaste" si " "Orice vita pe care n-am sadit-o Eu va fi taiata si aruncata in foc".
Imi place foarte mult pilda cu neghina.Lucratorii se intrebau nedumeriti:
-"De unde a aparut neghina cand noi am semanat doar seminte curate"
Stapanul le-a raspuns:
- "Un vrajmas a facut acesta".
-"Ce sa facem? Sa smulgem neghina?"
-"Nu,lasati-o pana la sfarsit"
Deci raul si binele, neghina si graul, plusul si minusul coexista in univers pana la 'seceris' si atunci totul se va vedea in adevarata lumina.