View Single Post
Vechi 15.11.2010, 11:25:58
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Eu n-am primit nimic, dar ce-l mai bine nu este să te enervezi ci să-i ignori, iar dacă ai ocazia să-i aduci pe drumul cel bun.
Păi ei sunt drumul cel Bun, ''Eu sunt Calea, Adevărul și Viața''... și Domnul a făcut să ai ocazia să știi cum să mergi pe acest drum, privind în scriptură și la poporul Său de slujitori și de sfinți trăitori... și așa, imitând, înveți să mergi și tu pe drumul spre Cer Nou și Pământ Nou, ca să ajungi în Impărăție.

Deci nu e suficient să nu te enervezi pe nemulțumiții și revoltații și mincionșii care vă sfătuiesc pe voi ca să dezinformați și să amăgiți ci trebuie și pe voi înșivă să vă ignorați... căci e clar că sunteți complet păcăliți de păcălicii gLumii nemiștiind voi care e defapt Calea ortodoxă.

Păi voi pe toți filmații îi credeți?

Nu mai credeți filmații minteresați de poftele lor cele rele: măscăricii zdrăngănici, actori, cântăreți, fotbaliști, sportivi, politicieni, știriști, revoltații contrioversați tolkșockiști contrazicători, științificii explicaționiști ai deșerților de rahate turcești, averații bogătani afaceriști, speculatorii bancheri și pe toți parveniții chiulangii, nu pe trăitorii ăștia ai spurcăciunilor... căci ăștia toți sunt foarte spurcați chiar dacă apar spălați și bine îmbrăcați pe TV... ci voi urmați pe sfinți! Pe sfinții lui Dumnezeu!

Și nu v-am mai zis că oricât scrieți și răstălmăciți vă crede dracool?

Și apoi placa stricată:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Hai să-ți spun și eu ceva despre venire:

Până la venirea Domnului care vine mereu pentru cei cuminți ar trebui să-ți vie și ție mintea la cap ca să nu-ți mai faci de cap cu atâta ușurătate venindu-ți tot felul de idei căpiate... și mascate de la surorile surogate... surorile sulimenizate ale dragostei curate... firește, că așa nu se mai poate.

Și apoi placa: ''Nu te mai agita dejaba, că oricum nu te mai cred!'' și cu cât li se spunea, ele mai tare nu credea și se întrecea ca să se muncească, era ca un fel de programare ce se autoprograma ca să rămână ele așa cum au fost programate până la sfârșit... -ul lor, al programelor programate... spre slava și puterea dragostei... curate. Și așa e de greu ca să ajungi la ea când ea nu mai crede fiindcă nu mai vrea... să cânte... așa... iar noi până atunci ce să facem?.. om tot aștepta dansând și cântând cam așa... ceva... că cineștie ce anume o ar pute-o schimba, din bună în rea, pardon viceversa.
Deci uite, ca să pricepeți unde vă aflați, cântați cam așa... și poate o să vi se lumineze ceva în mințica voastră amărâtă!

Last edited by vsovivi; 15.11.2010 at 11:45:20.