Nu am intalnit un teolog de valoare care sa nu cerceteze scrierile Parintilor Biericii.Din punctul meu de vedere este o lectura obligatorie din foarte multe motive si cred ca Parintii Bisericii ar merita ori la sectiunea ,,Biserica ortodoxa"ori la sectiunea ,,Sfanta Scriptura"o sub-sectiune a scrierilor lor.
In acest mod,cei care nu au aceste scrieri le pot accesa direct acolo.Sau linkuri catre ele,sau un articol saptaminal pe o anumita tema analizata de catre Parintii Bisericii.Cateva simple sugestii fara pretentia ca am si dreptate dar cred ca multi au auzit de ei,multi stiu de ei la modul general dar putini ii citesc constant,lectura fiind in acest caz doar primul pas spre imbunatatirea duhovniceasca.Parintele Papacioc parca spunea ca intre ureche si inima este drum lung(citat aprox).
Poate ca oamenii,sufocati de probleme,nu au timp sa caute scrierile lor asa ca daca ar exista o sectiune aici,atunci poate le-ar fi mai usor.Si ce prilej mai bun pentru lectura scrierilor lor decat postul care sta sa inceapa.Daca cumva pe forum exista o asemenea sectiune si am eu orbul gainilor>sorry.O seara placuta la toata lumea.Cel de Sus sa fie alaturi de noi toti
|