Citat:
În prealabil postat de claudiu-marius
Doamna esti exagerata dar daca asa crezi fa cum iti dicteaza inima ,daca pe dumneata o publicitate te face sa cumperi produsul promovat ......... ce sa mai zic .Cel ce nu e in stare sa se acomodeze cu ce e in lume si nu stie el sa-si puna frau sa mearga in manastire la ascultare desavarsita .E un pericol daca nu sti sa selectezi ceea cee acolo te sticla .Insa de aci la eliminarea lui ( a tv-ului) e cale lunga
|
Sunt exagerata eu deoarece iti place tie sa privesti tv? (cam asta ar fi logica).
Eu am renuntat la tv de aproape 5 ani (parca) si nu regret deloc. In primii ani mai citeam stirile pe net, ar si la acelea am renuntat si nu pot spune ca am pierdut ceva.
Doar am castigat timp.
Este adevarat ca sotul meu vroia sa priveasca filme, asa ca uneori inchiriem dvd-uri la care se uita el. Tot este un castig de timp (fata de filmele de la tv intrerupte de publicitate), plus ca alege el ce vrea sa priveasca etc.
Multa lume spune: "nu stii sa selectezi" sau "daca selectezi, nu e pericol".. etc. Eu nu ineleg CE anume sa selectez. Nu gasesc nimic util la tv. Absolut nimic. Daca vreau sa ma informez, citesc, nu privesc tv-ul.