De ce???
Eu cred ca mass media este responsabila de decaderea tineretului. Goana pentru senzational, oferta comerciala, chiar cu un pret foarte scump pe care il plateste societatea si familia. Cenzura in limita bunului simt, a promovarii firescului, a aspectelor pozitive, cred ca ar fi de real folos. Si nu stiu de ce anumite institutii nu fac nimic in acest sens: Biserica,Familia, Scoala, Politia, Organizatiile de Tineret...Asistam neputinciosi, vedem dezastrul la care ne pregatim sa aderam , prapastia in care ajunge moralitatea ... de ce ? E nepasare, e lasitate, e dezinteres sau primeaza interesele meschine, avantajele marunte, mizere, la care aspira sau beneficiaza unii, cu ce pret? Ma intreb retoric- etnobotanicele ce bine fac? Cum este posibil ca unii semeni de-ai nostri sa-si cladeasca fericirea, bunastarea, pe nefericirea si prabusirea tineretului. Este ingrozitor! ESTE STRIGATOR LA CER!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
|