View Single Post
Vechi 12.11.2010, 11:47:26
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grabriella Vezi mesajul
Cata dreptate ai!!
Dupa ce am citit ceea ce ai scris, atat de documentat si detaliat, nu pot sa nu observ asemanarea izbitoare intre aceasta grupare si sectele neoprotestante prin care am cautat "Adevarul " atatia ani de zile.
Se pare ca au acelasi 'conducator', acelasi 'inspirator'.
FELICITARI PENTRU MUNCA TA ASIDUA !
Sper sa se deschida ochii celor care mai au indoieli.
Cine se aseamănă se adună...

s-adică iată ce vă adună, fericirea de a acuza, deci stimabilă Grabriella, te-ai grăbit, te-ai pripit și ai căzut din lac în puț...

Păcate de tine că de frică lauzi o floricicică amară plină de spini... crezând tu că are ea dreptate... pentru că știe să murmure ca profesorul bănuială... grămăticul marele profesor de gramatică... loșie.

Mă, și oare nu v-am zis că pe voi vă credecredecrede dracool? V-am zis. Și după o clipă s-a împlinit... că a ieșit sărmana din cineștie ce sectă dar a căzut în erezia cea mai mare... hulirea nesfârșită a Domnului, programate până la sfârșit... de cel rău... adică iată acum sunteți vre-o trei patru, nu mai știu câte rătăcite sunteți...

Țațața căprițe ța, că vă vede Precista,
Luați și zurgălăii că vă cred toți nătărăii...

Și apoi
Recapitulare:
''La așa concluzii, am rămas mască și fără cuvinte așa că las să vorbească doar placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejaba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Last edited by vsovivi; 12.11.2010 at 11:52:59.