266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (VI)
“Venirea Domnului de la Pucioasa” era de fapt un lanț nesfârșit de “veniri” și de “plecări”, căci nu se poate vorbi despre o nouă “venire”, dacă “Domnul” Pucioasei ar fi rămas pe loc, permanent, printre pucioși. Așa că la Pucioasa se proclamă o perpetuă sărbătoare a unui perpetuum “du-te, vino” al unui duh nevăzut care, cică “grăiește de deasupra”, dar pe care nu-l aude nimeni (exceptând-o pe Mihaela, care are probabil auzul ceva mai fin):
“Poporul Meu iubit, să fii binecuvântat, și să sărbătorești venirea Mea, că iată, vin mereu la tine și îți grăiesc de deasupra și te călăuzesc și îți sunt cărare, poporul Meu.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 28-8-95)
Din când în când însă, duhul cel nevăzut și guraliv promite că va veni văzut la “poporul” pucios poreclit “noul Israel”, pentru că “așa este scris”. Venirea este iminentă, pe motiv că “s-au pecetluit cele 7 veacuri”; dar după cum se vede ea se tot amână de pe un an la altul, sine die:
“Voi veni văzut, Israele, poporul Meu, că este scris de această venire. Cele șapte veacuri s-au pecetluit, căci Dumnezeu a numărat până la șapte și la început.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-9-95)
Pucioșii reclamă gălăgios nepăsarea și îngâmfarea Bisericii oficiale (B.O.R.), care – spun ei – nu ia în seamă proorociile Scripturii, dar în același timp “zice că-I slujește lui Dumnezeu”. Ei pretind că există undeva o proorocie ascunsă în Biblie care anunță două veniri ale lui Hristos: una nevăzută, în Cuvânt, care durează – zic ei – deja de peste 55 de ani, și una văzută, care este iminentă și care nu va mai dura așa de mult, căci va veni cu iuțeala fulgerului care iese de la răsărit la apus. Cei care disprețuiesc “Cuvântul” de la Pucioasa și nu-i observă scrupulos poruncile sunt echivalați cu fecioarele cele neînțelepte care au adormit așteptându-și mirele:
“Biserica de azi zice că slujește lui Dumnezeu, și iată, Cuvântul Se vestește întru venirea Sa pe nori, precum este scris în Scripturi că vine să plătească pentru faptă, și tot aguridă acră este în toată via de azi. [...] Te-ai îngâmfat și nu M-ai primit, și Mi-ai pus mâna la gură și pândești pe ai tăi ca să nu-i lași să creadă în Mine, în venirea Mea prin cuvânt, că Eu sunt Cuvântul. [...] Deschide cartea Mea și vezi că venirea Mea este scrisă în ea, și vezi bine, ca să citești bine, și vezi că numele Meu este Cuvântul lui Dumnezeu, și iată, Cuvântul a venit întru venirea cea proorocită, și tu, tată, dormi. Cine nu ia să mănânce cuvântul Meu, acela doarme. Cine nu aude, acela doarme. Dar nu vei spune că nu ai auzit, că vor mărturisi morții din morminte că au auzit acest cuvânt, și nu vei ști atunci unde să intri de mânia Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-9-95)
Cea de-a Treia Venire, cea văzută, ar veni ea chiar mai repede, dacă n-ar exista niște încurcă-lume, care-i întârzie venirea Celui care stă gata să vină. Iar acești încurcă-lume sunt...culmea! chiar pucioșii, alintați cu numele fraudulos de “Israel”. Adică tocmai cei tocmiți ca s-o grăbească!! :
“Măi Israele, dacă așa s-ar lucra în tine, tată, Eu gata aș fi, aș veni, dar tu Îmi încurci venirea, că tu vrei să judeci tu mai înainte de venirea Mea. Nu așa, tată. Fă cum zice Scriptura, nu cum zici tu, că tu nu te aduni ca să judeci când te aduni, ci te aduni ca să mănânci.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 22-10-95)
Oricum, nu mai e mult de așteptat: “un picuț” (asta se promitea acum 15 ani!). Între timp, Cel care trebuia să vină e venit deja, stă și va sta pe nori deasupra României și pândește momentul favorabil ca să vină. Doar când e senin tot cerul, de la un hotar la altul, atunci probabil că e ceva mai complicat cu statul lui exact deasupra României, deoarece nu mai sunt nori. Dar “venirea” văzută va fi făcută neapărat prin România (căci România este ursită să fie un fel de burică a lumii):
“Eu, Domnul Iisus Hristos, deasupra României stau pe nori de slavă; stau și voi sta până-Mi voi lăsa văzut statul și venirea Mea cea proorocită prin Scripturi. Un picuț, și Mă voi lăsa văzut întru venirea Mea, voi sta văzut pe norii slavei Mele deasupra României, țara întoarcerii Celui înălțat la ceruri. [...] Fericiți sunt acei care la cuvântul Meu Îmi gătesc venirea Mea cea văzută, că Eu vin de la Tatăl, și vin prin România, că pe ea Mi-a dat-o Tatăl la nașterea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-11-95)
România este chemată spre căință, pentru a fi din timp (deci, înseamnă că ar mai fi ceva timp) spălată și pregătită Celei de-a Treia Veniri, cea văzută:
“Vino spre căință, vino, țara Mea! Vino, că Eu vin pe nori de la Tatăl ca să te scot din vină și să nu te afle venirea Mea cea văzută, să nu te afle sub faptele tale, ci să ieși din timp, să te căiești și să te speli și să te gătești, ca să te ocrotesc, ca să te iert și ca să nu fii rănită de plata celor lucrate în ascuns.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 21-11-95)
Nu numai România, dar și poporul român este chemat la pregătire asiduă pentru venirea Mirelui:
“Să stea tot poporul întru înțelepciune, să stea gata pentru venirea Mirelui.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 4-12-95)
Nu numai poporul român, dar și “poporul” pucios trebuie să se pregătească prin rugăciuni și suspine negrăite de “Venirea Cea Văzută de Tot Ochiul”, care va succede “Venirii Celei Nevăzute”:
“Roagă-te Tatălui, roagă-te prin Mine, Domnul Iisus Hristos, și vei primi tot prin Mine. Amin. Roagă-te și suspină după cer nou și pământ nou și după trup îmbrăcat întru nestricăciune. Roagă-te, Israele, roagă-te lui Dumnezeu, și El îți va da ale Sale. Roagă-te și veghează, ca să ai ce trebuie să ai. Să ai la venirea Mea cea văzută de tot ochiul, să ai ce trebuie să ai la venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 04-12-1995)
Singura piedică în calea Celei de-a Treia Veniri este faptul că “poporul” pucios încă nu este gata. Deși se pregătește de vreo 55 de ani încoace, el încă n-a ajuns “la izvor”:
“O, vreau să te am lângă izvor, dar până nu ești tu gata pentru venirea Mea nu pot așeza cortul ca să te bag sub el.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 14-12-95)
Last edited by mariamargareta; 12.11.2010 at 11:13:09.
|