268.Reacții la postarea„Pucioșii se împotrivesc zidirii Catedralei Mântuirii Neamului
268. Reacții la articolul „ Pucioșii se împotrivesc zidirii Catedralei Mântuirii Neamului” (II)
Mai târziu, când liderii pucioși au mai prins curaj și ceva “cheag” (credibilitate în fața adepților), ei s-au debarasat pe nesimțite de amintirea și de intermedierile Verginicăi, stabilind raporturi directe cu “Dumnezeul” lor. Acum, liderii pucioși nu se mai consideră “mâinile și picioarele Verginicăi”, ci “mâinile și picioarele și glasul lui Dumnezeu” sau , altfel spus, “mâna Sfintei Treimi, Care este în lucru” :
“Eu sunt Domnul, iar cei ce lucrează cu Mine prin credința lor, aceia sunt mâinile și picioarele Mele, aceia sunt glasul Meu, care strigă pe ulițe; aceia sunt mâna Sfintei Treimi, Care este în lucru.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-2-1992)
Liderii pucioși se considerau “solii lui Dumnezeu, pruncii lui Dumnezeu, graiul Lui, ochiul Lui, mâinile și picioarele Lui care vestesc pacea peste cea iubită”, adică peste România, căci ea este numită de pucioși “cea iubită”; iar această pace era univoc și necondiționat determinată de revenirea pe tronul țării a "celui uns", regele Mihai a II-lea, fost regele Mihai I:
“Cântă, și vei cânta cu cerul, și va veni cel uns peste România. Voiesc să-i sfârșesc așteptarea, și iată, îi voi ieși înainte prin puterea care este lucrată de la Mine peste această iesle și peste pruncii care stau în jurul acestei înălțimi cerești. Cântă pământului și zi cu gurița: „Să fie pământ nou“, și va fi. Voi sunteți graiul Meu, voi sunteți ochiul Meu, voi sunteți mâinile și picioarele Mele care vestesc pacea peste cea iubită.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 22-02-1992)
Liderii pucioși sunt atât de importanți ca “mâini și picioare” pentru “Dumnezeul” lor, încât Acesta nici pace, nici grai n-ar mai avea fără ei, și de aceea numai de graiul lor se folosește:
“Eu pe voi v-am ales de sprijin, fiilor. Eu, fiilor, n-am pace în cer și pe pământ fără voi. Fără voi n-am grai, n-am cuvânt. Fără voi n-am pace, fiilor. Și de ce n-am pace fără voi? N-am pace până ce voi veni văzut, că iată, îl strig mereu pe om. Mereu, mereu Îmi fac cale spre oameni cu voi. Voi sunteți mâinile și picioarele Mele; cu voi umblu, cu voi petrec, cu voi Mă scriu în cer și pe pământ, și n-am pace până ce voi găsi odihna Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-12-1996)
Alteori, întreg “poporul” pucios este considerat “micul Israel” care înseamnă totul pentru “Dumnezeul” pucios: și mâinile, și picioarele, și ochiul și gura Lui:
“Am spus mereu: "Crești, Israele, crești, tată, crești!", am spus. Se va lăsa cerul văzut de tine; de aceea ți-am cerut să crești. Am spus mereu că tu ești mâinile și picioarele Mele și ochiul Meu și gura Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-2-1998)
Alteori se selectează ca gură și mâini și picioare ale lui “Dumnezeu” de la Pucioasa doar “cei unși” (cei doi lideri pucioși, Mihaela și Nicușor), “primitorii Cuvântului”. Mai precis, se spune că liderii pucioși grăiesc cu mâinile și cu picioarele (și înclinăm să credem că exact așa se și întâmplă). Ei comunică apoi “cuvântul” și celorlalți adepți pucioși ( denumiți conspirativ “grădina cu fii”) și astfel toți devin “primitori ai cuvântului” (deși, niciunul nu l-a auzit direct de la sursă):
“Și această piatră are scris pe ea cuvântul Meu, că mereu Eu Mă scriu pe ea cu gura Mea, cu mâna Mea, fiindcă unșii Mei cei de lângă pietricica cea albă sunt gura Mea peste pământ, sunt mâinile și picioarele Mele cu care Eu grăiesc și lucrez și umblu peste pământ cu cuvântul Meu. Amin. Cuvântul Meu nu-l știe nimeni decât primitorul. Cine este primitorul? Este grădina Mea cu fii, locul în care Eu am ridicat spre vedere pietricica albă pe care este scris: Cuvântul lui Dumnezeu, numele Meu cel nou.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 6-5-1998)
Cum lucrează liderii pucioși cu mâinile? Dar cum lucrează și grăiesc ei cu picioarele? Iată spre exemplu cum decurge o “hirotonie”. Fără a avea demnitatea de episcopi canonici, cei doi lideri pucioși “iau ungerea” nevăzută a Duhului și apoi cu mâinile lor o pun (tot nevăzut) peste cei aleși și “drepți” care urmează a fi ridicați la rangul de “preot”, pretinzând că mâinile lor sunt în mâna lui Dumnezeu și pentru ea și cu ea lucrează:
“Fiilor din grădină, luați ungerea cea de la Mine și însemnați cu ea lucrarea cea împotriva lui antichrist. El va țipa de durere, și apoi se va prăbuși, că mare este numele Meu cel de peste voi. Luați apoi mâinile voastre pe care le țin în mâna Mea și puneți-le peste cei drepți cu inima ca să le dau prin voi putere să lucreze în numele Meu moartea minciunii care s-a așezat ca un dumnezeu peste cei fără de pricepere din cer. Cei care vor primi ungerea Mea ca să împlinească semnul atenției pe calea fărădelegii lui antichrist, să se îmbrace în platoșa credinței și în puterea cea lucrătoare prin Duhul Meu Cel Sfânt. “(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-10-1998)
Alteori, liderii pucioși se declară a fi nu numai mîinile și picioarele “Dumnezeului” lor, ci spun că sunt “însăși Calea” spre oameni (deși una este Calea, și ea este Cel care a spus: “Eu sunt Calea, învierea și viața”):
“Fac cu cuvântul tot ce fac, iar pe voi vă am faptă a cuvântului Meu și mână a Mea, mădulare ale Mele, fiilor. V-am spus de când v-am așezat înaintea Mea că voi sunteți mâinile și picioarele Mele și calea Mea spre oameni mai înainte de venirea Mea și de ziua Mea cea mare.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 14-12-2000)
Alteori liderii pucioși se declară a fi numai mîinile și picioarele “Dumnezeului” lor, ci și ochiul și timpanul:
“Voi sunteți mâinile și picioarele Mele și ochiul și urechea Mea mai înainte ca să vin. Luați Duh și har, că Eu vă dau, și mereu vă dau ca să luați. “(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 25-12-2000)
Campioni ai contrazicerilor de sine, pucioșii se răzgândesc la un moment dat, declarând că slujirea lor cu mâinile și picioarele, de care au făcut atâta caz până acum, este derizorie, iar ceea ce contează este numai harul. Ei revin astfel în mod spectaculos la ceea ce proclamă Biblia că este cel mai de folos pentru om în slujire, și anume harul lui Dumnezeu:
“Ți-aș spune mereu că Eu nu te-am ales ca să-Mi slujești cu mâinile și cu picioarele, și te-am ales să lucrezi harul Meu peste pământ și să fii plin de har, ca să Mă pot purta spre om prin tine. Te-am ales să te învăț, și tu să împlinești învățătura Mea uitându-te la Mine, nu la tine. Când Eu umblu la tine ca să-ți dau mereu înfățișare nouă, mereu făptură nouă, tu să știi să stai în fața Mea, căci fața Mea este învățătura ta. Ai grijă de tine, Ierusalime, și fii slava Mea înaintea Mea zi și noapte, și altceva să nu fii, și să fugi de cel ce te face să uiți ce să fii tu, că Eu nu te-am ales pentru mâinile și picioarele tale, ci pentru har te-am ales.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 4-12-2002)
Apoi liderii pucioși se răzgândesc din nou și proclamă că slujirea lor cu mâinile și picioarele este strict necesară pentru pentru slava de nou Ierusalim pe pământ, nu numai a lui Dumnezeu, ci și a îngerilor și ale sfinților, iar aceștia (îngerii și sfinții) sălășluiesc în ei:
“Așa lucrez Eu și azi, fiilor, și vom lucra, tată, pentru slava Mea cu voi și pentru mântuirea multora prin aceasta, căci vreau să schimb la față omul, iar slava Mea de pe pământul Meu cel nou cu voi se schimbă din slavă în slavă la cuvântul Meu de peste voi, și voi sunteți pe pământ mâinile și picioarele Mele și ale îngerilor Mei și ale sfinților Mei, care sălășluiesc cu voi, împreună lucrători cu voi pentru slava Mea de nou Ierusalim pe pământ, și iată, se înmulțesc cei ce Mă caută la voi și doresc după izvorul Meu de cuvânt ca să bea din el pentru înviere, pentru ca să se schimbe la inimă și la față omul și să-Mi așez Eu în el împărăția Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-8-2009)
Concluzia? Pretenția liderilor pucioși și a acoliților lor de a “lua cârma din mâna” mai marilor Bisericii și de a zidi biserici numai “cu mâna Dumnezeului lor “ ascunde dorința uzurpatoare de a prelua puterea bisericească, prevalându-se de așa-zisa relație specială de alegere și filiație și slujire pe care au primit-o direct de la Dumnezeu.
Last edited by mariamargareta; 11.11.2010 at 18:33:58.
|