View Single Post
Vechi 11.11.2010, 11:08:01
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Și iată continuarea judecății făcute de David robul Domnului, în povestea Anastase versus opoziția, căci pare că acum se știu declarațiile martorilor responsabili.

Iată declarația din presă:

"Domnului Mihai Voicu îi cer demisia pentru că era secretarul Camerei responsabil să numere voturile", a spus Anastase în plen. Deputatul PNL Mihai Voicu a fost prezent în septembrie la votul legii pensiilor. El a declarat atunci că din punct de vedere regulamentar nu putea solicita verificarea cvorumului la votul final la Legea pensiilor, dar a informat-o pe Roberta Anastase că jumătatea sălii din dreptul său era goală.

Ca ieri să auzim de la președinta Anastase pe TV la postul Realitatea că defapt opoziția este responsabilă de numărarea deputaților puterii ca să se stabilească cvorumul de ședință...

Deci după părăsirea sălii, secretarul de la PNL, Voicu, al opoziției, din lene și trufie nu a mai numărat deputații puterii, sarcina lui de serviciu, ci știind că opoziția a părăsit sala a anunațat cu smerenie trufașă: „jumătatea sălii din dreptul său/meu este goală”... lăsând probabil sarcina în seama președintei Anastase sau ce știu eu a cui, sarcina lui de serviciu...

Avea datoria președinta Anastase să numere ea? Avea datoria să-l creadă sau să nu-l creadă pe cel ce sugera că nu mai este cvorum? Nu! căci el nu a afirmat că nu e cvorum ci a pasat responsabilitatea sa, lăsând ca puterea să se suspende singură... să suspende singură ședința... lucru absurd, și lucru ce ar fi încălcat datoriile opoziției, deci nu era altceva decât o formă de ispită întinsă de opoziție, o capcană întinsă spre a deveni Roberta dictatoare, arogându-și sarcini și drepturi și numărări ce erau convenite ca fiind ale opoziției.

Deci iată că Roberta Anastase nu numai că nu este vinovată ci este și neabuzivă, păstrând și respectând ceea ce a declarat Voicu:

partea din dreptul său/meu e goală, rămânând să se înțeleagă că puterea este prezentă și este cvorum și defapt Voicu a adus la cunoștiință că defapt opoziția a părăsit sala, nepăsându-i de cvorum, arătând că nu era sarcina sa stabilirea cvorumului și că alții erau cei ce puteau invoca lipsa de cvorum.

Deci sentința cauzei, în opinia mea este foarte clară... și reiese din fapte.

Chiar dacă era un singur om al puterii în sală, deci ar fi fost evident că e un singur om la ședință, sarcina aparținea opoziției ca să constate, numărul celor prezenți din partea puterii, căci altfel se presupune că sunt prezenți toți cei înscriși pe listă, care pot fi în sală, sub bănci, pe hol, pe acolo pe undeva, căci nu erqa datoria președintei să facă numărătoarea în locul opoziției, ci eventual dacă i s-ar fi comunicat o cifră îndoielnică, atunci să ceară renumărarea, lucru care ar fi intrat în atribuția sa.

Ei, președintei Anastase, i s-a adus la cunoștiință că opoziția părăsise sala, lucru afirmat de însuși Voicu, secretar din partea opoziției cu numărarea prezenței.

Deci au părăsit sala și nefăcându-și nici cea mai elementară datorie de servici, au dat știrea că iată sala e goală în parte unde ar fi trebuit să stea opoziția... deci s-au lăudat batjocurind pe președinta Anastase, adică le-a făcut în ciudă, puterii care a rămas la lucru... pe banii românilor.

Astea fiind zise, poate oricine pricepe cine ar avea datoria morală să cam demisioneze... și să înceteze circul și tamtamul și chiulul din parlament și minciunile de pe televiziuni.

Last edited by vsovivi; 11.11.2010 at 11:11:28.