Citat:
În prealabil postat de anika12
Am fost casatorita 7 ani si nu mi-am inselat niciodata sotul . El insa a facut-o nu o data ci de mai multe ori. Intreband in stanga si in dreapta am aflat ca de fapt toate cunostintele noastre au " calcat stramb". Si culmea e ca nici nu se simt vinovati si zic ca o aventura din cand in cand nu strica. In acest cerc eu sunt vazuta a fi mai putin normala. Acum stau si ma intreb daca toata lumea e asa??? Oare chiar nu mai exista dragoste si respect ci doar sex?? As dori sa fiti sinceri si sa spuneti cine nu si-a inselat sotul/sotia si de ce?? Si daca se poate sa imi spuneti si de cati ani sunte-ti impreuna. O zi buna tuturor.
|
Daca sotul te inseala nu considera batalia pierduta ,mergi la un duhovnic bun ,daca nu la un preot cu har si cere sfat ,cum sa te rogi ,ce sa faci pentru a-l aduce pe calea cea buna.
Si incearca sa te spovedesti mai des ,cam la 40 de zile.
Aici e un diavol care il stapaneste pe sotul tau ,nu stii ce aduce clipa ,Dumnezeu ne vrea pe toti mantuiti.
Numai prin spovedanie poti alunga acest diavol.
Dar trebuie rabdare ,poate dura mai putin sau ani de zile pana il aduci pe calea mantuirii.