View Single Post
Vechi 11.11.2010, 00:42:48
claudiu-marius claudiu-marius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anika12 Vezi mesajul
Am fost casatorita 7 ani si nu mi-am inselat niciodata sotul . El insa a facut-o nu o data ci de mai multe ori. Intreband in stanga si in dreapta am aflat ca de fapt toate cunostintele noastre au " calcat stramb". Si culmea e ca nici nu se simt vinovati si zic ca o aventura din cand in cand nu strica. In acest cerc eu sunt vazuta a fi mai putin normala. Acum stau si ma intreb daca toata lumea e asa??? Oare chiar nu mai exista dragoste si respect ci doar sex?? As dori sa fiti sinceri si sa spuneti cine nu si-a inselat sotul/sotia si de ce?? Si daca se poate sa imi spuneti si de cati ani sunte-ti impreuna. O zi buna tuturor.
Doamna nu sunt casatorit ,insa ceea ce pot sa zic e doar atat si destul de grav unde nu e dragoste nimic nu e ,restul ceea ce tine de cuplu de interactiune cuplului de apropierea in gandire a celor casatoriti se va gasi cine sa comenteze .Deci daca dragoste nu e nimic nu enici respect nici placere nici pasiune (nu acea pasiune animalica ) ci interes, teama de a nu ramane singur , o gandire superficiala care zice ca in timp ne acomodam ne obisnuim unul cu celalalt ,adica o mare minciuna.Imipare sincer rau ca treceti prin asa ceva,daca mie mi s-ar intampla persoana de langa mine ar devenii asemeni scrumierei de pe masa.Dar azi cei multi si fara de dumnezeu sau cu un dumnezeu superficial in minte gandesc ca e ceva normal ....si nu este.
Reply With Quote