View Single Post
Vechi 02.06.2007, 22:26:47
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Mirean,mai citeste si tu cele 57 de pagini de pe Net cu referire la acest caz,si mai documenteaza-te si tu mai bine,ca vad eu bine ca nici tu nu esti asa de bine informat si documentat si vorbesti in necunostinta de cauza,dar pe altii"stii si te pricepi chipurile,de minune sa ii sfatuiesti sa se documenteze in legatura cu acest caz","tu,cel ales"si "vazator cu Duhul"sau "clarvazator" ori" vizionar"." Daca Orb pe Orb calauzeste,amandoi cad in groapa",de ce crezi tu ca le stii intotdeauna pe toate si ca tu,"cu un coeficient peste medie la inteligenta"nu te mai poti si insela si amagi,din pacate?Coeficientul de smerenie si de credinta s-ar putea sa le afli prea tarziu,la Judecata,ai grija de tine,sa nu fie prea tarziu cumva,caci atunci va fi plansul,tanguirea si scrasnirea dintilor si intunericul deplin in iad.
1. Pasarica (CNCD a decis ca ma pot adresa asa...ti-am mai spus), ai grija la limbaj!
2. Arata-mi unde am postat nedocumentat si, bineinteles, argumenteaza!
3. Faptul ca esti (pierduta) pe calea monahiei nu este un motiv suficient sa aperi criminalii (asa i-a catalogat Justitia!), chiar daca ei poarta haine calugaresti!
4. Discutia are loc la alt topic, unde ai dovedit ca nu faci fata. Iti sugerez, din motive practice, sa te intorci acolo!
5. Atata timp cat am argumente solide nu ma pot insela. Ma bazez pe documete oficiale, publice, pe care ti le-am prezentat in postarile anterioare!
6. Smerenia este o chestiune personala, imi asum lipsa de smerenie in acest caz si voi da socoteala (cum spui tu) la Judecata, care, in caz ca nu stii este tot personala!
7. Sf. Sinod a decis deja in acest caz. Evidenta maica (aspiranta) Sebastiana se opune. De aici inteleg ca esti superioara ierarhilor...
8. Cele 57 de pagini de care spui apara Tanacu, sunt alte sute de pagini care condamna crima infioratoare de acolo! Easte sugicient un "search" cu oricare motor de cautare si o sa vezi la ce ma refer!
10. Iti sugerez sa postezi daca ai ceva de spus, subiect, nu ca sa ma ataci pe mine!
11. Nu te ocupa de mantuirea mea, ai grija sa nu te pierzi tu pe cale!
Reply With Quote