View Single Post
Vechi 09.11.2010, 21:32:42
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit salut,cristiboss56

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu putem separa totalmente scrisul-gandul-vorba , de omul in sine ! Deci , hai sa fim onesti , si sa citim , sa recitim tot ce s-a scris aici despre subiectul de fata . Sa fim verticali , si sa ne asumam cele rostite , gandite de la cap la coada . Nu esti deacord cu subiectul de fata , scri , aduci argumente , dar cand vezi ca superi , mahnesti si ranesti prin susele tale , te opresti - te smeresti ( cat de cat ) . Asta nu inteleg eu OMULE BUN , inversunarea asta , satisfactia asta nebuna de a tulbura pe altii , de a fi rau de la cap la coada ! Initiatorul acestui thread a avut alt gand , dar iata ce a iesit , cata ura , cata minciuna . . . incredibil , dar adevarat ! Te rooog citeste , reciteste tot ce s-a scris , si ai sa-mi dai dreptate . Daaa , am inteles , zaharia , traditie , daniel si altii, nu au fost deacord cu Adrian Paunescu , dar de aici pana a pedala continuu pe acelasi rautati , e cale foarte lunga pana la un dialog civilizat , si mai ales crestin ! E satisfactia asta sadica de a deranja si a tulbura continuu , de a fi un Gica Contra non - stop ( vezi pe Daniel777 si nu numai ) . Ti se pare firesc ?
nu suntem stapani pe mintea omului,ca atare, fiecare are parerea sa si dreptul liber la exprimare.ca unii oameni incearca sa stea cu picioarele in doua barci sau sa slujeasca la doi stapani,este o alta poveste cu un altfel de final.