În prealabil postat de cristiboss56
Nu putem separa totalmente scrisul-gandul-vorba , de omul in sine ! Deci , hai sa fim onesti , si sa citim , sa recitim tot ce s-a scris aici despre subiectul de fata . Sa fim verticali , si sa ne asumam cele rostite , gandite de la cap la coada . Nu esti deacord cu subiectul de fata , scri , aduci argumente , dar cand vezi ca superi , mahnesti si ranesti prin susele tale , te opresti - te smeresti ( cat de cat ) . Asta nu inteleg eu OMULE BUN , inversunarea asta , satisfactia asta nebuna de a tulbura pe altii , de a fi rau de la cap la coada ! Initiatorul acestui thread a avut alt gand , dar iata ce a iesit , cata ura , cata minciuna . . . incredibil , dar adevarat ! Te rooog citeste , reciteste tot ce s-a scris , si ai sa-mi dai dreptate . Daaa , am inteles , zaharia , traditie , daniel si altii, nu au fost deacord cu Adrian Paunescu , dar de aici pana a pedala continuu pe acelasi rautati , e cale foarte lunga pana la un dialog civilizat , si mai ales crestin ! E satisfactia asta sadica de a deranja si a tulbura continuu , de a fi un Gica Contra non - stop ( vezi pe Daniel777 si nu numai ) . Ti se pare firesc ?
|