View Single Post
Vechi 08.11.2010, 15:41:26
costache marilena
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de costache marilena Vezi mesajul
Imi face deosebita placere sa citesc ce se scrie pe forum. Destul de rar am timp sa intru pe toate firele de discutii si sa ma mai bag si eu in vorba. Azi este una din acele zile in care am gasit timp. Am invatat multe de aici si mai am de invatat chiar daca uneori nu inteleg ce se scrie...

Stimate domnule Scotsman,

Postarea dumneavoastra are calitati demne de o disertatie. Este remarcabila capacitatea dumneavostra de a prezenta, de a dezbate o ideie, in cazul de fata se poate spune "o problema". Sunt absolut coplesita de elocventa textului si nu ma indoiesc nici o clipa ca totul este rodul cugetarii dumneavoastra.
Totusi, iertati-mi indrazneala, dar, care-i ideia / problema? Ceva, ceva, intrezaresc eu, banuiesc... insa, stilul ultra-academic folosit pare prea pretios pentru umila problema a "ingenuncherii" si "ne-ingenuncherii" in biserica... chiar si pentru intelegerea sensului adevarat al cuvantului "drepti" din indemnul ..."Drepti! sa ascultam Sfanta Evanghelie!", mi se pare ca stralucita dumneavostra interventie este mult prea... stralucita. Dar poate ca spun asta din pricina mintii mele simple, a puterii mele de intelegere slabuta...
Sau poate ca nu subiectele mai sus indicate v-au inspirat. Atunci, ce anume v-a facut sa analizati tocmai pe acest thread, modurile in care se poate intelege mesajul Domnului Hristos.
Iertati-mi, va rog, interventia.
Raspunsul dat lui Rodica50 m-a lamurit si pe mine.
Va multumesc
Doamne ajuta!
Reply With Quote