View Single Post
Vechi 08.11.2010, 14:35:53
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 264. “Minunile” de la Pucioasa

264. “Minunile” de la Pucioasa (II)

În 1965, pucioșii de rând erau mințiți pe față de liderii lor (Verginica și “păstorii”) că “toate sfârșitu-s-au”, deci “minunea trâmbițării” prin gura Verginicăi va înceta curând de tot. (N-a fost însă să fie așa. Verginica a mai “trâmbițat” mult și bine, nu numai până în anul morții sale -1980- ba chiar și după aceea, când a început să “trâmbițeze în duh”):

“... O, minune va face Dumnezeu cu tine! Nici o minune n-a fost ca această minune, ca să vie Dumnezeu să-ți cânte ție la ureche cântarea Sfintei Treimi. O, îți voi arăta trâmbița Mea, întru care Eu am cântat. O, nu voi mai cânta din trâmbița Mea, căci toate sfârșitu-s-au.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 27-10-65)

Adepții pucioși erau intoxicați metodic și cu alte farse prezentate drept “minuni”. Una dintre ele pretindea că “Fiul lui Dumnezeu a revenit pe pământ pe ascuns “în chip nevăzut”, (fiindcă așa li se spunea, cum că “așa e scris”; o fi scris pe undeva așa ceva, dar nici într-un caz în Biblie, unde se spune că Hristos va reveni pe pământ tot așa cum S-a și înălțat la cer, adică în chip văzut și în trup, nicidecum pe furiș și “destrupat”, așa încât să aibă stringentă nevoie să se cuibărească într-un trup de împrumut sau de furat, trupul Verginicăi) întrupându-se a doua oară în Verginica, prin gura căreia El vorbea, mărturisindu-Se pe Sine întrupat în Verginica astfel: “...în acest trup este Domnul Iisus Hristos...”. Aceste alegații mincinoase erau încununate cu o promisiune care n-a mai fost onorată nici până astăzi: aceea că Hristosul Pucioasei, cel venit în chip nevăzut, “se va da văzut” în curând (mai exact, “peste o clipă”), și toți pucioșii se vor minuna de această minune. Minune care probabil că ei o mai așteaptă și astăzi, dar Hristosul lor se încăpățânează ca nu după o clipă, ci după 45 de ani să rămână pe mai departe tot nevăzut, necunoscut:

“... Eu sunt Fiul lui Dumnezeu. Amin. Am venit din cerul sfânt pe pământ. Eu sunt Alfa și Omega, Care e scris în sfânta Scriptură. Eu sunt în chip nevăzut, așa e scris. O, tată, fericit vei fi tu în viața duhovnicească, de vei crede în Domnul Iisus Hristos, Care-ți grăiește ție astăzi, căci în acest trup este Domnul Iisus Hristos. O, minune! Vezi, creștine, că stă Domnul de vorbă cu tine? Vezi tu, creștine? Mai e o clipă și Se va da văzut în fața ta și tu te vei mira de această minune. Vei vedea cum o lumină a ținut acest trup.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 12-11-65)

Pucioșii pun adesea la îndoială atotputernicia “Dumnezeului” lor (probabil știu ei ce știu), pretinzând că “făgăduințele lui Dumnezeu trebuie ajutate de om, ca să poată veni ele pe pământ”. Cu alte cuvinte, dacă oamenii se dovedesc cumva a fi delăsători sau leneși în a-L ajuta pe Dumnezeu, făcând ei înșiși minuni în locul Lui sau în numele Lui, făgăduințele Lui vor rămâne promisiuni deșarte și mincinoase. O asemenea lipsă de prevedere este inacceptabilă la un Dumnezeu Atotputernic și Atotștiutor, dar poate fi de înțeles la “Dumnezeul” cel fals de la Pucioasa:

“Pe calea credinței se merge iubind și iertând și răbdând și nădăjduind fără de capăt în făgăduințele lui Dumnezeu, pe care omul trebuie să le ajute să vină pe pământ, iar cea mai mare faptă a omului pe calea credinței este minunea de a se face pe el însuși omul său cel nou după chipul și asemănarea Mea, locaș al Duhului Sfânt Mângâietorul, iar dacă alta este ținta omului care merge pe calea credinței, el va găsi primejdii peste credința sa.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 8-3-1999)

În schimb creștinii de la Pucioasa, care se cred a fi “poporul lui Dumnezeu”, sunt hotărâți să facă ei minuni în numele lui Dumnezeu și să aducă ei raiul pe pământ (la Pucioasa, bineînțeles!):

“Te rog mereu să-ți amintești, poporul Meu, că tu trebuie să faci raiul pe pământ, și cu duh mângâietor să lucrezi ziua și noaptea această lucrare, și s-o păzești să fie, că de șapte mii de ani așteaptă omul această minune iarăși pe pământ.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 7-4-2006)

Pucioșii mai pretindeau că ei pot face cu “umilința iubirii” o minune nemaivăzută: aceea de a-L vedea pe Dumnezeu cu ochii. Bineînțeles că până acum nimeni dintre pucioși n-a reușit să vadă această minune cu ochii (chiar dacă mintea lor a născocit vedenia), ceea ce înseamnă (tot după spusele lor) că nu L-au iubit cu putere:

“Iată ce minunat lucrez Eu prin iubire, iar rodul iubirii este mai presus decât orice putere. Umilința iubirii, poporul Meu, o înalță pe ea în cămările ei cele tainice pe pământ și acolo Îl vede pe Dumnezeu, și această minune n-o pătrunde ochii și mintea omului care crede că este Dumnezeu, neiubindu-L pe El cu putere.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 30-4-2006)

Neputința “Dumnezeului de la Pucioasa” este reiterată prin afirmația că El poate cu anevoie să-l aibă pe om, și e chiar o mare minune dacă poate să facă așa ceva; în schimb, ceea ce este cu neputință la Dumnezeul Pucioasei, este cu putință la om, căci omul îl poate avea cu multă ușurință pe Dumnezeu:

“O, fii ai cuvântului Meu de azi, e mare, mare minune și mare lucrare să-l aibă Dumnezeu pe om, și mică lucrare este să-L aibă omul pe Dumnezeu.” ( Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa” din data de 1-6-2006)