265.Cum bagatelizează sectanții de la “Noul Ierusalim–Pucioasa” superlativul absolut
265. CEL...CEA... MAI MARE - sau cum bagatelizează sectanții de la “Noul Ierusalim – Pucioasa” până și superlativul absolut (XII)
*
Cea mai mare putere în om este “iubirea de Dumnezeu”:
“ Iubirea de Dumnezeu e cea mai mare putere, cea mai mare mângâiere în om, cea mai mare biruință, o, oamenilor, o, creștinilor, o, fii ai lui Dumnezeu! ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 29.4.2001)
Cea mai mare putere în om este “harul pocăinței”:
“– O, Doamne și Mielule bun, dă-mi înainte cuvânt ca să-Ți pregătesc calea, căci harul pocăinței este cea mai mare putere care vine de la cer peste om, ca să poată omul să Te aibă pe Tine nedespărțit de el, împărate Doamne. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 7-7-2001)
Cea mai mare putere în om este “Dumnezeu în om”:
“O, nu este putere mai mare decât Dumnezeu în om. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 20.1. 2005)
Cea mai mare putere în om este “puterea cea hrănită de frăția cea plină de Dumnezeu între frați”:
“O, nu este mai mare putere de împlinire a Ta, de mărturisire a Ta, ca și puterea cea hrănită de frăția cea plină de Tine între frați. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 12-2-2007
Cea mai mare putere de credință în om este “aceea în învierea morților”:
“Cea mai mare putere de credință este aceea în învierea morților, și aceasta nu va fi o minune, și va fi împlinirea acestei Scripturi, iar Eu între voi grăiesc cuvântul învierii făpturii, și cei din morminte îl aud din gura Mea așa cum l-au auzit acum două mii de ani când vorbeam mulțimilor cuvântul învierii morților. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 11-05-2003)
Cea mai mare putere în om și în Dumnezeu este “credința”:
“... și au lucrat ei apoi ca și Mine pe pământ, ba mai mult au lucrat, căci lucrau prin credință, nu prin vedere, și aceasta este cea mai mare putere în om, puterea lui Dumnezeu în om. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 12-7-2009)
Cea mai mare putere în om și în Dumnezeu este “mila”:
“...fiindcă mila este cea mai mare putere a lui Dumnezeu și a omului, și este izvor pentru mângâierea durerii. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 25-12-2005)
Cea mai mare putere în om este “puterea de a-L purta pe Dumnezeu”, după cum cea mai mare slăbiciune în om este “voia liberă a omului”:
“O, poporul Meu, fericiți sunt cei ce M-au purtat în viața lor de pe pământ cu slava suferinței Mele, căci Eu suferind după Tatăl și după om am petrecut pe pământ, și aceasta este cea mai mare putere a vieții omului purtător de Dumnezeu, precum și voia liberă a omului este cea mai mare slăbiciune pentru cel nepurtător de Dumnezeu în viața lui pe pământ. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 27-9-2007
*
Cea mai mare sfințenie în om este “veghea cea mai mare”:
“...nu uitați că duhul umilit din voi este veghea voastră cea mai mare, cea mai mare sfințenie care vă sfințește desăvârșit trupul pentru împărăția Mea. ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 10.3.2002)
Cea mai mare sfințenie în om este “credința cea plină de putere”:
“– O, nu este mai mare sfințenie în om ca și credința cea plină de putere prin ea în inima celui credincios numelui Tău și puterii Tale, Dumnezeule mare, ... ”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 8-11-2009)
|