View Single Post
Vechi 05.11.2010, 23:09:08
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Am si eu o intebare, fiindca threadul asta are un caracter ceva mai politic si altul parca nu as vrea sa deschid in acest sens. Intrebare mea este "Oare o fi prea tarziu sa scapam de toti politicienii, chit ca-s de stanga, de dreapta sau la mijloc sau oriunde s-ar afla ei?" Avand in vedere ca la ultmile alegeri de cand PNL s-a aliat cu PSD au cam dat-o cu stanga-n dreapta lasand sa se observe o fatarnicie si-o ipocrizie de nedescris.

Am asa un sentiment ca 22 de milioane de oameni sunt folositi pe post de hartie igienica de catre acesti politicieni, din orice partid or fi ei, ca m-am convins toti au aceeasi mama. Ba pana si fata de un sul de hartie igienica parca ai mai mult respect decat respectul pe care ni-l arata acestia noua.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi)