Citat:
În prealabil postat de ingerul_pazitor
n-ai inteles......desi mesajul e f clar ....intrebasem dc basescu nu sufera la cat rau face nu ca sufar eu din cz lui.dah
|
Se prea poate sa nu fi inteles, de aceea cred ca avand in vedere starea ta, cel mai bine ar fi sa te duci sa consulti un preot cu foarte multa experienta, care sa te indrume. Poate ca nu o sa-ti vina a crede dar pentru situatia de astazi din Romania, o foarte mare parte din vina o avem si noi romanii, prin felul nostru de a fi si lucrul acesta l-am discutat intens pe alte forumuri, numai ca noua asa ne place sa gasim mereu vinovati, sa ne plangem si sa punem totul in carca cuiva, in cazul tau Basescu si cu asta ne-am spalat pe maini, asa avem noi impresia ca atunci cand am gasit un tap ispasitor ala-i singurul vinovat iar noi toti ceilalti suntem sfintisori,
De exemplu, unul dintre principalele motive ale proastei stari din Romania, este si coruptia. Coruptia a atins o asemenea amploare la noi in tara, ca aproape este imposibil de a mai fi adusa in parametri normali. Desigur ca peste tot este coruptie dar tinuta intre niste limite normale. De ce s-a intamplat asta ?, fiindca a fost incurajata de toate clasele si paturile sociale din Romania si nu numai de bogatani sau politicieni. Pana si femeii de serviciu daca nu-i dai ceva bacsis nu-si face datoria. Asa este felul nostru de a fi al romanilor si suntem foarte vinovati de felul in care am ajuns. Romanasul pe langa faptul ca-i calic mai este si fudul si de aicea i se trag mai toate neajunsurile.