View Single Post
Vechi 04.11.2010, 19:43:30
unpaharcuapa's Avatar
unpaharcuapa unpaharcuapa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.05.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Atunci cand crezi....

Nu am intamplari asa de frumoase ca cele postate de voi dar as dori sa va relatez si eu o intamplare care mi-a dat mult de gandit...acum o luna o colega s-a dus cu sotul la mormantul Parintelui Arsenie Boca...de acolo a venit cu trei pietricele mi-a spus ca le-a luat de pe mormantul lui(nu avea voie sa ia mai multe)si mi-a spus ca trebuie sa le las asa la liber sa nu le pun intr-o cutie inchisa....eu zis si facut cum imi spune asa fac...a fost prima data cand am auzit despre asa ceva,recunosc eram un pica cam sceptica...Dupa un timp am o perioada foarte proasta cu raceala,cu indispozitie ,cu tot tacamul.Trecea si iar venea...insa intr-o seara mi se face cumplit de rau cu frisoane musculare in tot corpul,cu inclestari de maxilare,cu varsaturi ce mai groaznic ....mi-am zis Doamne dar urat se mai manifesta,nu am putut nici baie fierbinte sa-mi fac ca se schimbau tevile la subsol,acea baie mi-ar fi relaxat un pic muschii...imi iau doua randuri de pijamale pe mine ma cuibaresc in pat si ii spun sotului sa-mi dea perna cu Iisus ca vreau sa fie cu mine...adorm si ce-mi apare in vis....un preot in straie albe care se inalta de la pamant...imi pune cele trei pietricele in locurile care ma durea cel mai tare pe stomac,pe inima(eu sufar un pic si cu inima) si pe cap....si apoi pleaca....nu stiu cine a fost si nici nu vreau ca creez polemici aici pe forum dar....stiu doar ca m-am trezit imediat si nu mai aveam acele simptome ci doar simteam o incalzire usoara....