View Single Post
Vechi 02.11.2010, 20:34:43
Mihaita Mihaita is offline
Member

Data înregistrării: 02.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Delirul Vezi mesajul
Foarte adevarat. Mai demult un prieten mi-a spus ca undeva la o manastire a gasit urmatorul citat pe care am sa incerc sa-l reproduc. "Un om mergea pe nisip alaturi de Hristos si se vedeau 2 urme de pasi pe nisip in spatele lor la un moment dat se vede numai o singura urma de pasi asa ca omul ii spune Lui Hristos, cat am fost fericit si mi-a fost bine am simtit ca ai fost alaturi de mine dar cat nu mi-a fost bine unde ai fost, la care Hristos ii raspunde atuncea eu te-am tinut in brate ", adica urma aceea de pasi care se vedea pe nisip la un moment dat nu era a omului ci a lui Hristos care il ducea in brate. Stiu ca acuma multi au sa spuna ca ma contrazic datorita unui post anterior, dar atunci cand ne indepartam de Dumnezeu inima noastra devine atat de impietrita ca nu mai observam ca nici in cele mai negre ceasuri nu ne lasa si atunci zic eu ca ne indepartam cu adevarat de El si nu ca El ne lasa vreodata. Insa banuiesc ca uneori,ca sa invatam ceva ne mai lasa sa ne spargem un pic capul, tocmai ca sa invatam din propriile greseli si a ne indreptam, fiindca de asemeni exista zicala "cum si-o face omul cu mana lui nu i-o face nimeni".

Foarte frumos, nu pot adauga mare lucru ! Dar pentru ingerul_pazitor :
Fi fericit cand esti in necaz si roaga-te sa tina cat mai mult.
Doar asa ne curatim si primim Har Sfant de la Bunul nostru Dumnezeu !
Iubirea Lui fata de noi este mai mare decat distanta dintre cer si pamant !
El nu uita NICIODATA de noi, noi insa DA !

Am sa va mai zic o pilda ! Dar, astept sa vad si alte comentarii !